Dlouhé sukně na podzim? Rozhodně ano!

Dlouhé sukně na podzim? Rozhodně ano!

12. září 2013, dlouhé sukně, sukně podzim 2013, maxi sukně

Sponzorované odkazy

Dlouhé sukně a šaty se staly nedílnou součástí módních trendů pro letní sezónu. Bohužel slunečné letní počasí je už za námi, ale módní značky nabízejí šanci užít si sukýnek i na podzim. Velkým fashion trendem jsou především sukně pod kolena, nicméně dlouhé sukně jim výrazně konkurují. Přeci jen délka pod kolena ne každému sedí a dlouhá sukně je zárukou pohodlí a stylu.

V létě jsme pozorovali vzdušné sukýnky například u značky Koralline nebo Lindex. Dlouhé „maxi“ sukně se objevují v podzimních kolekcích zejména značek H&M, Zara a samozřejmě i dalších. Pohodlná ležérní móda vítězí. Volné střihy kabátů, svetrů i sukní se dostávají stále více do našich podvědomí. V jednom momentě pozorujeme zajímavý kontrast úzkých sukní pod kolena, vypasovaných bundiček či stále trvajícího trendu slim kalhot se sukněmi volnými, maxi kabáty a kalhotami se sníženým sedem. Móda se dostává do bodu, kdy ztrácí hranice. Jeden trend nestřídá druhý, spíše s ním soupeří, případně zcela přirozeně funguje.

Každá si jistě najdeme mnoho důvodů, proč se na nás dlouhé sukně nehodí. Domnívám se, že tím největším problémem je bezradnost v kombinování sukně s ostatním oblečením a doplňky. Velmi pohodlné jsou bavlněné sukně s širší gumou v pase. Vyzkoušejte výraznou barvu takové sukně v kombinaci s jednoduchým vrškem. Uvidíte, jak lze snadno vykouzlit rychlý outfit.

Na podzim se k dlouhým sukním budou nosit především svetry všech typů. Neztratí se ani mikiny bez kapuce a kardigany. Mne nejvíce okouzlila nabídka elegantních sukní z rozmanitých materiálů. Když sáhneme po tom pravém topu, můžeme docílit efektu jednoho kusu oblečení. Uznejte samy, vypadají některé ze sukní na fotkách jako samostatné kusy nebo jako šaty?

Podzimní móda si pohrává s výraznými kontrasty. Ke sportovnímu typu dlouhé sukně patří romantická halenka a naopak elegantní sukýnka bude vypadat perfektně i s obyčejným tričkem.

Zdroj: www.asos.com , www.hm.com , www.mango.comwww.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu