Business podzimní móda aneb aby vám to v práci slušelo!

Business podzimní móda aneb aby vám to v práci slušelo!

19. září 2013, oblečení do práce, Orsay, Mango, H&M, podzim 2013, trendy, business móda, dámská saka, kalhotové kostýmy, pouzdrové sukně, dámské halenky, společenské oblečení, elegantní oblečení

Sponzorované odkazy

Každý rok a každá sezóna ať je jarní či podzimní má své trendy a módní hity. Letos na podzim 2013 bude jedním takovým boomem business móda. Že nevíte oč jde? Business móda spojuje vše, co má společného s formálností a elegancí. Známé módní značky se nechaly inspirovat sekretářkami, ženami pracujícími v kancelářích a podnikatelkami. Saka, pouzdrové sukně, halenky, košile, vysoký pas. To je business móda.

H&M

Jednou ze značek, která vám ve svých obchodech nabídne oblečení a módní doplňky business stylu, je H&M. Pojďme se podívat na to, jak celý tento trend pojala. Všechny H&M business kousky se shromažďují v kolekci Perfect pieces. ,,Ženská důmyslnost, decentní barvy a šeptající elegance. Styl, který je jednoduše bez poskvrnky." Tak to je definice Perfect pieces podle H&M. Objevují se zde krásné lehké halenky s dlouhým rukávem, které jsou velice příjemné na nošení. Je to jediný módní kousek, který může celý business outfit oživit, a proto jsou halenky H&M barvy béžové, bílé či černo-bílé vzorované. Jinak jde vše podle plánu. Kalhotové kostýmky, společenské sukně a šaty. V business stylu se nesou i kabelky a boty H&M.

Mango

Módní značka Mango už v létě představila svou kolekci Work in progress, která je plná business módy. Vše je vyladěné do detailu a je vidno, že se Mango na nový trend zaměřila. Kalhotové i sukňové kostýmky mají šťávu, i když na nich v podstatě nic nestandardního není. Formální barvy i střihy. Možná ta strohost je to, co nás přitahuje a láká. V kolekci Work in progress si můžeme povšimnout také přímých linií. Vše je zarovnáno a vyladěno do puntíku.

Orsay

Není jiné dostupné a oblíbené módní značky, která by nabízela elegantní dámské oblečení a módní doplňky, nežli Orsay. Business móda v jejích obchodech je tradicí. Výběr je ale pozoruhodný. Kostýmky z bavlny, saténu, ale také ze semiše. Pro někoho bude možná dobrou zprávou i to, že business oblečení Orsay hraje všemi barvami. Nalezneme zde červenou, modrou či dokonce zelenou. Orsay je prostě flexibilnější nežli značky předešlé.

Zdroje: www.orsay.com www.mango.com www.hm.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu