Kolekce plná kontrastů - Tezenis podzim/zima 2013/2014

Kolekce plná kontrastů - Tezenis podzim/zima 2013/2014

20. září 2013, legíny, dámské pyžamo, Tezenis, podzim 2013, zima 2013, dámské spodní prádlo, body, krajka

Tak už jsme se dočkali! Značka Tezenis představuje kolekci podzim/zima 2013/2014. A bude se na co dívat! Kolekce je plná kontrastů a protikladů. Na jedné straně stojí roztomilé a barevné prádélko a na té druhé sexy černé a vyzývavé spodní prádlo. Naleznete zde celou škálu designů a materiálů. Od krajky až po bavlnu. Pojďte se podívat.

Hlavním znakem první části kolekce je barevnost, jednoduché potisky, roztomilé znaky v podobě srdíček a kytiček. Dominujícím materiálem je bavlna, která je velice příjemná na nošení. Nechybí tu ale ani krajka, která spodní prádlo doplňuje. Ovšem neznamená to, že by bylo toto prádlo málo sexy. Určitě si v něm nebudete připadat jako malá holčička.

Druhá část kolekce je o něco žhavější. Objevuje se zde pouze a jen sexy spodní prádlo. Tyl, satén, krajka a odvážné prvky nechávají pouze malý prostor pro představivost. Kolekce mají nezapomenutelná jména. Tak například Moulin Rouge, Pigalle či Budoir. Každá z těchto kolekcí má své znaky. Na spodním prádle se vyskytují červené mašlelesklé a síťové prvky. Nechybí ani tématické prvky jako například škraboška, bičík a umělé řasy. To je tečka na závěr, která svádí k erotickým hrám.

Za pozornost rozhodně stojí také minikolekce sexy body. Využít se dají na společné večery a noci s partnerem, ale i jako tričko. Vysoký pas je stále v kurzu a body je k němu tou nejlepší kombinací. Snad uznáte za vhodné, které body se z výběru značky Tezenis, bude nejlépe hodit do společnosti. Některé modely jsou totiž dosti odvážné.

Bohatá je i řada dámským pyžam. Ze všech modelů vyzařuje pozitivní energie. Pyžama jsou plná roztomilých potisků. Zmrzliny, tučňáci, medvídci a tak dále. Mnoho z pyžam se skvěle hodí i do zimy. Většina z nich je kalhotová. Pak už si stačí jen obléci teplé úpletové ponožky a hurá do ,,hajan".

Ale kolekcí spodního prádla a pyžam to nekončí. Značka Tezenis má na skladě řadu úpletových oděvů, které oceníte především díky teplým a měkkým materiálům. Nesmíme zapomenout ani na legíny, které letos potvrzují svou dominanci ve světě módy. Vybrat si můžete legíny z teplých materiálů, extra strečové legíny a minikolekci kalhot z manžestru, který letos zaznamenává dlouho očekávaný comeback.

Zdroje: www.tezenis.it

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu