Dámské polobotky podtrhnout ležérní outfity

Dámské polobotky podtrhnout ležérní outfity

23. září 2013, dáské polobotky, polobotky podzim 2013, trendy obuv, polobotky Baťa, polobotky CCC

Sponzorované odkazy

Výrazná tendence dámské módy přiklánět se k ležérnímu stylu s pánskými prvky přivedla do podzimní sezóny další z trendů, a to dámské polobotky. Bota sahající maximálně po kotníky patří mezi velmi oblíbený tip obuvi, nicméně poslední roky si dopřává zaslouženou popularitu díky svým obměnám. Dámské polobotky se inspirují v mužském módním světě a dodávají ženě pocit sebevědomí a emancipace.

Módním trendům vévodí kombinace různých materiálů jak u oblečení, tak i u obuvi. I dámské polobotky si na podzim vyzkouší hrátky s kombinováním materiálů, přičemž mezi ty stěžejní patří lesk a semiš. Na pultech se objevují zejména polobotky na mírném podpatku nebo na opak na silné platformě. A tak se zdánlivě jemné botě dostává robustního rázu.

Co se stane, když na lesklou polobotku bez šněrování umístíme vysokou platformu? Vytvoří se nezvyklý kontrast, z elegantní polobotky se stává ležérní volnočasová obuv a cílený styl podzimní sezóny je na světě – stylově, pohodlně a ležérně, přesně tak musíme vkročit do podzimní sezóny 2013. Inspirovat se lze na módních blozích, kde se to polobotkami jen hemží. Blogerky vytvářejí jedinečné outfity v kombinacích se sukněmi, džínami i podzimními šortkami.

Letos se dává přednost dámským polobotkám se šněrováním a s mírně špičatou špičkou. Představte si klasickou pánskou společenskou polobotku, lehce jí uzpůsobte ženské noze, dozdobte výraznými prvky nebo výraznou barvou a v tu chvíli jste téměř u podoby trendy dámské polobotky pro podzim 2013. Mezi materiály vítězí jednoznačně semiš nebo tradiční celokožená polobotka a kromě tkaniček se stále setkáme s punkovými prvky (kování, cvoky).

Mám pro vás nachystané dva speciální tipy. Prvním jsou černé lakované polobotky, které zakoupíte na příklad v prodejnách Baťa. Hodí se pro ženy preferující byznys módu nebo elegantnější styl oblékání. V dobře zvolené kombinaci se mohou skombinovat i s džínami.

Druhým tipem jsou zlaté polobotky ve výše zmíněném pánském provedení. Perfektně oživí jakýkoliv outfit a jistě si je rychle oblíbíte. Pokud zlatá nepatří mezi vaše oblíbené barvy, změňte ji za trendy petrolejovou, vínovou nebo červenou.

Zdroj: www.bata.cz , www.ccc.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu