Dámské hodinky Casio, Guess a Festina

Dámské hodinky Casio, Guess a Festina

25. září 2013, dámské hodinky, hodinky Casio, hodinky Festina, hodinky Guess

Sponzorované odkazy

Pro dámy byl čas vždy tak nějak relativní. Jistě si vzpomenete, že v hodinářské historii mají své místo spíše muži. Navíc dnešní svět moderních technologií by je snadno mohl zcela vystrnadit. Čas sledujeme na mobilních telefonech nebo laptopech. Ale krása a řemeslné umění vítězí a hodinky se pro ženy stávají perfektním módním doplňkem.

Dámské nebo pánské hodinky?

Mužský styl víc a víc proniká do dámské módy. Chceme se cítit svobodně a dát mužům najevo svou nezávislost, nebo se držíme jen módních trendů? Jenže právě módní návrháři hledají pro dámskou módu inspiraci v mužském světě. Tak výrazný prvek nemohl uniknout ani módním značkám, které se věnují výrobě hodinek. Sledujeme masivní hodinky s mužskými prvky na něžném ženském zápěstí, jak si dávají navzájem vyniknout. Tato nezvyklá symbióza patří mezi jeden z trendů již několikátou sezónu. I tak se ke každé ženě hodí jiný typ hodinek (ač masivních). Uvědomme si svou osobnost, životní styl a zvolme pro sebe ty pravé dámské hodinky. Myslím, že nejedna z nás obdivuje hodinky značky Michael Kors nebo Emporio Armani. Nehledě na využití kvalitních materiálů a na samotné zpracování, se většina z nás jistě dívá právě na disegnovou stránku.

Dámské hodinky značky Festina

Značka Festina má jako mnohé svůj prapůvod v malé rodinné manufaktuře a jako mnohé ostatní v sobě ukrývá švýcarské kořeny. Zřejmě i tento velmi kvalitní základ dal vzniknout jedinečné značce dámských a pánských hodinek.

Fascinuje mne zcela jednoduchý a čistý design těchto hodinek ať už ve sportovním nebo elegantním provedení. Vybírám pro vás dámské hodinky Festina s řemínkem, který zdobí stále trendy zvířecí vzor.

Hodinky jako módní doplněk

Již v úvodu jsme označili dámské hodinky jako módní doplněk. A tak se i módní návrháři a designéři musí snažit o jejich jedinečné provedení. Pro dámy, které si potrpí na rafinovanou eleganci, se dobře hodí hodinky značky Guess nebo Calvin Klein.

Při výběru hodinek dbejte i na praktičnost využití a zvolte takové, s nimiž bez problému sladíte převážnou část outfitů. Dámské hodinky se také stále častěji kombinují s drobnými náramky a jinými šperky. Tento trend se osvědčil jako efektivní, a tak se ho také nebojte vyzkoušet.

Možná, že ale vážně hledáte praktický a zároveň designový doplněk. Pak si prohlédněte nabídku značky Casio. Jejich hodinky se pyšní nadčasovým designem a zároveň mají nadstandartní funkce – na příklad jsou schopny určit zeměpisnou šířku nebo změřit tepovou frekvenci.

www.hodinky.cz , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu