Kolekce Orsay podzim 2013 vám nabídne od všeho trochu

Kolekce Orsay podzim 2013 vám nabídne od všeho trochu

27. září 2013, Orsay, podzim 2013, country, business móda, džínovina, trendy, módní doplňky

Sponzorované odkazy

podzimní kolekci u nás oblíbené módní značky Orsay už jsme v předchozích článcích mluvili. Je ale potřeba se ji podívat pod kůži. Pořádně ji rozebrat. Skrývá se v ní totiž mnohem více než bylo zmiňováno. Přijde mi, že letošní podzimní Orsay je úplně jiný, než Orsay, na který jsme byly vždy zvyklé. Častokrát se mi stávalo, že jsem v dřívějších kolekcích značky nenašla nic, co by mě zaujalo a nyní je to naopak. Nevím, kam se podívat dřív. Kdybych si měla vybrat, tak budu mít velké problémy, aby má návštěva obchodu trvala kratší dobu než hodinu. Značka Orsay si od letošní podzimní sezóny může připsat zřejmě novou stálou zákaznici.

Moderní klasika

Přesně tak je nazvána první část podzimní kolekce značky Orsay. Nalezneme zde, jak už z názvu vyplývá, moderní klasické kousky. Srší z nich elegance a hlavně ženskost. Kalhotové kostýmky, pouzdrové sukně, halenky, šaty a košile. Nádech business módy, nezdá se vám? Business stylu a módě jsme v našem internetovém magazínu věnovali celý článek, a proto bychom měly být v obraze. Tento styl je letos na podzim in. Orsay kolekce Modern classic tedy uspěla na výbornou.

Country

I tady mluví název za vše. Country styl je další hitovkou. Nabízí spoustu druhů materiálů a také barev. Džínovina, manžestr, bavlna a kůže. Tak to je nabídka materiálů. A škála barev? Červená, oranžová, modrá, hnědá, béžová aj. Tyto barvy nejenže skvěle vystihují country styl, ale také jsou to barvy podzimu, do nichž se oblékat, je trendy. Možná vás (tak jako mě) nadchnout kovbojské kozačky, velké kabelky a nápadité ornamenty. Nutno podotknout, že to není zdaleka vše!

Ledová krajina

Další z kolekcí nese název Icy landscape. Podle mého názoru by se ale měla kolekce nazývat „Sněhově bílá“, jelikož většina oblečení, bot a módních doplňků, jsou laděny do oné čisté zimní barvy. Tím nechci tvrdit, že bych měla něco proti bílé. Podle mě je to barva, která se pro toto období skvěle hodí. Orsay ve svém lookbooku doplňuje bílé outfity o starorůžové módní doplňky v podobě kabelek a šál. Řeknu vám, že kombinace to není vůbec špatná. Orsay se zde zase trefila do černého (nebo do bílého).

Doplňky

Poslední kapitolou jsou doplňky, které nesmějí chybět v žádné kolekci žádné sezóny. Orsay nabídne letos na podzim huňaté pletené čepice, rukavice a šály. Nic víc netřeba dodávat. Možná tedy to, že doplňky jsou jak střídmých tak i výrazných barev. Jak je komu po chuti. K teplým svetrům a svetříkům se podle mě budou hodit už teď.

Zdroje: www.orsay.net.pl

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu