Jaké jsou trendy pro dámské kabáty na podzim 2013?

Jaké jsou trendy pro dámské kabáty na podzim 2013?

3. října 2013, dámské kabáty, kabáty, trenčkot, trendy kabáty, podzim 2013, podzimní kabáty, oversized, biker kabáty

Sponzorované odkazy

Pokud jste doteď zvládala ranní teploty okolo nuly pouze v sáčku či vestě, brzy už určitě tito společníci stačit nebudou. Ačkoliv se počasí za oknem tváří příjemně, realita venku je trochu jiná. Přichází tak ten pravý čas pořídit si nový a stylový podzimní kabát! Že si mezi množstvím barev a střihů nemůžete vybrat? Pojďte si s námi projít nejnovější trendy, které vám poradí, do jakého kabátu se letos na podzim oblečete.

Oversized

Chanel, Dior, Stella McCartney ani další věhlasná návrhářská esa ani tentokrát neopominula oversized trend. Velké kabáty v minimalistickém stylu a zdůrazněnými rameny jsou letos hitem číslo jedna. Pokud jste vysoká a štíhlá budete mít pocit, že jsou vyrobené přímo pro vás!

Barevné

Říct, jaká barva je letos na kabátech nejvíce in, je snad nemožné. Návrháři letos představili tak široké spektrum barev, že se zdá, že trendy jsou všechny. Nosí se bílá, béžová i šedá, ale i spousta výrazných tónů – červená, elektricky modrá, křiklavě růžová, fialová. Kromě nich pak i zimní pastelové barvy, jako je třeba světlounce modrá.

Kožené rukávy

Jednou z novinek je pak kombinování dvou různých materiálů. A protože kůže patří stále mezi top trendy, v kurzu je pak kombinace právě s ní. Kabát s koženými rukávy krásně kloubí eleganci s rockovějším stylem a vy v něm budete letos na podzim za hvězdu!

Biker

Ruku v ruce s kabáty s koženými rukávy pak jdou i biker kabáty. I ony se nechaly inspirovat drsnějším světem rocku a místo knoflíků u nich častěji najdeme pro mnohé oblíbenější a praktičtější zip.

Trenčkoty

Klasický trenčkot v béžové či jiné barvě patří k základům šatníku, jelikož se jedná právě o ten kousek oblečení, který nikdy nevyjde z módy. K trendům tak samozřejmě patří i letos.

Na přehlídkových molech jsme však mohli spatřit trendů mnohem víc. Letošní podzim opět fandí military stylu, takže khaki a tmavě modrá barva v kombinaci s kovovými knoflíčky bude také správnou volbou. Velký prostor pak získal i již zmíněný minimalismus, který letos ovlivnil snad každý kousek oblečení. Vyjít můžete stále i v kabátku velbloudí barvy a in je i inspirace pánským šatníkem.

Zdroje: www.zara.com, www.bershka.com, www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu