Lookbook Promod podzim/zima 2013

Lookbook Promod podzim/zima 2013

9. října 2013, promod podzim 2013, promod zima 2013

Sponzorované odkazy

Móda označovaná pojmem francouzská elegance, nadčasová móda i casual móda – taková je značka Promod. Dlouho se jednalo pouze o ryze dámskou záležitost, ale nově se v nabídce objevuje i pánské zboží. Prohlížím si podzimní lookbooky jednotlivých značek, a tak se musím podívat do dílny i této francouzské firmy. Co vyčteme z lookbooku značky Promod pro podzim/zima 2013?

Promod má pro dámy nachystané sukně

Překvapila mne poměrně velká nabídka podzimních sukýnek. Zatím jsem se v obchodech setkávala především s koženými (nebo koženkovými) sukněmi, případně áčkovými bavlněnými sukněmi. Promod má letos v nabídce hned několik typů podzimních sukní z různých materiálů i ve variabilních barevných variacích. Užívejme si asymetrické střihy i výrazné vzory. Podzim je kouzelník barev a měli bychom si dosyta užít jeho pravou atmosféru.

Efektivnost detailů

Zcela nepřehlédnutelné je zaměření na drobné detaily. Může se jednat o strukturu materiálu, zajímavé grafické motivy, inspirace barokními motivy, výšivky či cvočky.

Promod si nemohl nechat ujít jeden z největších trendů sezóny – kombinování materiálů. Tento trend se objevuje na doplňcích, kalhotách i bundičkách.

Denim móda opět na vrcholu

Džíny patří mezi základní kousek šatníku, to je obecně známý fakt a jen málokdo si je neoblíbil. V lookbooku Promod pozorujeme jejich variace, odlišné barvy praní a výšku sedu. Nicméně stejný zůstává střih nohavic, který je opět převážně slim. Džíny jsou nejčastěji kombinovány s volnou košilí či halenkou a doplněny o trendy bundičku. V tomto případě se jedná o velmi pestrou nabídku, stejně jako o sukýnek Promod. Design bundiček se pohybuje od sakového střihu po parku, od výšivek ke klasické džínové bundě. Vyberte si svůj styl a nebojte se vzít obepnutou bundičku i pod podzimní kabát, případně ji ozdobit chlupatou vestou.

Zdroj: www.promod.eu

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu