Černé slim kalhoty jsou must tohoto podzimu

Černé slim kalhoty jsou must tohoto podzimu

9. října 2013, černé kalhoty, ripped jeans, must-have podzim

Sponzorované odkazy

Zpočátku zavrhované slim kalhoty jsou opět jedním z ústředních trendů podzimních kolekcí. Ač jejich cesta na módní pole slávy nebyla lehká, neohroženě odrážejí snahu o návrat zvonových kalhot a statečně konkurují populárním kalhotám se sníženým sedem. Podzimní kolekce značek sice myslí na lásku k modrým džínům, ale i tak upřednostňují barvu černou.

Možná si říkáte, že se klasické černé džíny v šatníku neztratí a máte pravdu. Nicméně kdo alespoň jedny takové již nemá nebo nevlastní bavlněné černé kalhoty? I slim džíny v černé barvě mohou mít hned několik podob a následně se zcela jinak kombinují do outfitů.

Neutrálnost černé barvy nás svádí až k hříšným kombinacím, jelikož se občas domníváme, že s černou lze dát dohromady úplně vše. Nezapomínáme na střih, materiál a nejrůznější detaily, které celkově změní charakter kalhot?

Na podzim 2013 si můžeme koupit černé džíny s dírami. V reklamní kampani jich využilo na příklad Mango s modelkou Mirandou Kerr. Černé džíny i kalhoty se na podzim nosí nejvíce s košilí, kterou do nich zastrčíme. Zvolit můžeme i vzdušné halenky. Outfit doplníme kotníčkovými botami na nízkém či vyšším podpatku.

Trendy jsou také kožené černé kalhoty a legínové kalhoty s koženými aplikacemi. Stále se také setkáme se slim kalhotami, které mají zdobné prošívání na kolenou. V případě kožených kalhot platí heslo, že v jednoduchosti je krása. A tak se netrapte ničím složitým a oblékněte k nim obyčejné bavlněné triko a svetr.

Ležérní sportovní styl se nám velmi snadno vydaří za pomoci silných pletených svetrů. Obléci je lze na košile i samostatně. Černé kalhoty svádějí ke koupi výrazných topů a módních doplňků. A proč ne? Nechme se svést a buďme originální. Móda nezná v současné době hranic a otvírá nám bránu nekonečných možností.

Zdroj: www.asos.com , www.mango.com , www.zara.comwww.bershka.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu