Vyzrajte nad zimou! - Hřejivé cardigany

Vyzrajte nad zimou! - Hřejivé cardigany

18. října 2013, cardigany, hřejivé cardigany, kardigany, H&M, Promod, Mango, zvířecí vzory, crochet, aztécké vzory, podzimní bundy, dámské oblečení, propínací svetříky, podzim 2013, trendy

Sponzorované odkazy

Cardigany – propínací svetříky ležérního stylu. Všechny je známe a za tu dobu, kdy se staly v módním světě populárními, jsme si je oblíbily. A to nejen díky pozitivu, které cardigany mají a to možnost kombinace se vším, co jen s módou souvisí, ale také díky všestrannosti a pohodlnosti, kterou nám zaručují. A to nemluvím o jejich dostupnosti. Snad každá známá módní značka cardigany nabízí. Každá z nás přeci máme své oblíbené obchody, kam se rády vracíme a je skvělé, že i když mají módní značky odlišný styl, tak nabídka svetříků cardigan je všude. Doposud jsme byly spíše zvyklé na slaboučké a lehké cardigany, které byly vhodné tak na jaře či v pozdních letních hodinách. Už je tu podzim a za nedlouho přijde i zima, takže se mrkneme, jak je to vypadá s hřejivými cardigany.

Promod

Jednou ze značek, která má ve své podzimní kolekci 2013 hřejivé cardigan svetry, tak to je Promod. Cardigany jsou tu skutečně luxusní. Spíše než cardigany na knoflíčky zde nalezneme rozevláté cardigany bez propínání. Některé kousky mají okolo pasu uvázanou stužku, ale to je tak vše. I přesto zde najdeme mnoho zajímavých modelů. Tak například crochet cardigan. My víme, že letos v létě byly háčkované/crochet kousky velice in a Promod v tom nejspíš pokračuje. Pak dál cardigany vzorované. Černo-bílé, černo-červené. Oblíbené to kombinace barev. Velmi časté jsou také delší cardigany, které se hodí třeba jako svetřík navíc do práce nebo do školy, jestliže se nacházíte někde ve staré budově, s vysokými stropy, kde topení hřeje jakoby nehřálo, anebo jen tak na doma či při podzimním sluníčku na procházku se psem či někým jiným.

Mango

A co nám o cardiganech poví značka Mango? Též jsou zde zastoupeny spíše nepropínací cardigany, ale už se dočkáme i těch propínacích. S pořádnými výraznými knoflíky a také s ležérním velkým výstřihem do V – to je paráda! Jen tak k riflím nebo legínkám s trendy barevným šátkem. Skvělý podzimní outfit, to vám povím. Ve většině případech jsou cardigany Mango pletené. Výběr s velkými kapsami či bez. Jeden z modelů je vyloženě unikátní a to černý cardigan s koženými rukávy. Takovýto kousek se dá použít i jako lehká podzimní bundička.

H&M

To nejlepší na konec – je tu H&M. Cardigany v této kolekci jsou neskutečné. Opravdu mě baví. Jak propínací, tak nepropínací. S kapucou a bez kapuce. Dlouhé i nedlouhé. S kapsami a bez. Frčí zde zvířecí vzory. Z léta se udržují ještě i vzory aztécké a černo-bílá kombinace. Některé cardigany chtějí svou hřejivou sílu ještě více utvrdit, a proto jsou opatřeny vnějším kožíškem. Velice roztomilá záležitost. Tady je opravdu z čeho vybírat a nebude to lehké. Brala bych vše a prosím ještě přidat!

Zdroje: www.promod.eu www.mango.com www.hm.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu