Warm up! - Zimní kolekce H&M

Warm up! - Zimní kolekce H&M

22. října 2013, cardigany, pletené svetry, klobouk, denim, dámská móda, H&M, zima 2013, zimní kolekci, zimní bundy, kožešina, kůže, kožené kalhoty

Sponzorované odkazy

Ohřejte se v zimě vrstvením! Zimní kolekce H&M 2013 kombinuje kůži, denim, hnědé tóny a kožešinu. V kolekci naleznete mnoho nálad a temperamentů. Zajisté vás překvapí stejně tak jako překvapila mě. Není zde snad žádný kousek, který bych nechtěla mít ve svém šatníku. A ceny jsou také fantastické. Za takovouto ,,vyšší módu" jsou zanedbatelné, kdy v peněžence ani změnu nepocítíte.

První z looků je ten, který zdobí hlavní fotku článku. Modelka s delší denim košilí, která vypadá skvěle. A ještě ke všemu je doplněna o ornamenty na vrchní polovině. Přes ni má oblečenou kožešinovou bundičku. Už na pohled vás bude hřát. Kožešina tuto sezónu zaznamenává velký comeback. Celý outfit je pak doplněn sladkou tečkou, kterou je mohutný náramek, který má také náznak vrstvení.

zimní kolekci H&M uvidíme také spoustu druhů svetrů. Huňaté a pletené vedou. Stejně tak zahřejí i cardigany, které nejsou takové, jaké je známe. Pyšní se hřejivou funkcí, která bude v chladné zimě zapotřebí.

Skvěle vypadají také šátky a šály H&M. Ty budou letos v zimě více trendy než kdykoli předtím. Spíše než lehounké šátky budou v módě rozměrné a dlouhé šály, kterými si můžete obvázat klidně celé tělo. Je zapotřebí, aby byly výrazné a k vašemu outfitu ladily.

Zaujaly mě také doplňky v podobě pásků a klobouku. Pásky skvěle doplní váš vzhled a mnohým z vašich módních kousků. H&M také většinu modelů doplňuje černým kloboučkem, který sice nezahřeje tak jako pletená hučka, ale přeci jen nějakou funkci má. Z menší části chrání před zimou a z té větší vás dělají krásnější.

Opravdu vkusné střihy mají také rifle od H&M. Dají skvěle vyniknout vaší postavě. Ale nejsou to jen rifle, také kožené kalhotyH&M na skladě. Jak už jsem zmiňovala v úvodu, H&M vrství a kombinuje materiály. Kožené kalhotymaxi pleteným svetrem či cardiganem vypadají nevšedně a v každé společnosti vzbudí zájem pozorovatelů.

Zdroje: www.hm.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu