Zvládněte zimu stylově / Zimní kabáty a svetry F&F

Zvládněte zimu stylově / Zimní kabáty a svetry F&F

28. října 2013, krátké kabáty, F&F, zimní kabáty, kabáty, svetry, dlouhé kabáty, cardigany, trendy, zima 2013, podzim 2013

Sponzorované odkazy

Svetry a kabáty se v zimě stávají naprosto nezbytnou součástí našeho šatníku. Někdy je ale poměrně složité právě tyto dva kousky oblečení vybrat tak, aby nám seděly a zároveň se nám líbily. Pokud však navštívíte obchody britské značky F&F, troufám si říct, že na svůj vysněný kabát či stylový svetr máte velkou šanci narazit. F&F totiž neponechalo nic náhodě a do své kolekce zařadilo pestrou škálu těchto oblíbených kousků, které se řídí nejnovějšími trendy, zahřejí vás a budou ještě se vám líbit!

Svetry a cardigany

Aby značka F&F uspokojila zákazníky preferující klasiku a jednoduchost, najdeme v kolekci podzim/zima 2013 spoustu jednobarevných svetrů a cardiganů v trendy tónech červené, vínové, královsky modré, šedé a hitu nové sezóny bílé. Další svetry pak zaujmou nápaditými vzory. Chybět nemohou trendy proužky, hvězdy, kohoutí stopy ani nesmrtelný leopardí vzor. F&F však už teď myslí na blížící se Vánoce, a svetry tak v kolekci zdobí i oblíbený norský vzor a také symboly svátků a zimy jako sobi, jeleni nebo lední medvěd. Zvířátka se vůbec stala oblíbenou ozdobou svetrů, kromě těch již zmíněných si pak můžete pořídit například i svetr s mopsem.

Kabáty

V kolekci F&F se mísí veskrze elegantní kabáty s těmi, které jsou šité na míru posledním trendům. Sem by bezesporu patřil delší kabát, jehož rukávy připomínají svým materiálem kůži a límec zdobí světlá kožešinka, nebo kabát s trendy křivým zipem. To jsou nejnovější módní výstřelky současné sezóny, které by neměly chybět v šatníku žádné módní nadšenkyně. Dále značka F&F vsadila na eleganci, a v kolekci tak najdeme spoustu delších jednoduchých a hladkých kabátů, jen ovázaných páskem zvýrazňujícím siluetu. Obzvlášť teď na podzim využijeme i kabáty krátké, které značka F&F zabarvila do výrazných odstínů červené a modré.

Zdroj: www.ffmoda.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu