Stylově do zimy! Kolekce New Yorker Smog Winter 2013

Stylově do zimy! Kolekce New Yorker Smog Winter 2013

30. října 2013, New Yorker, Smog, pánská kolekce, trendy, zima 2013, zimní bundy, Smog Winter 2013, doplňky, nákrčníky, rifle, vesta, svetry

Sponzorované odkazy

Když se řekne značka pro mladé, možná vás jako první napadne právě New Yorker. Bezmála tisíc obchodů v devětatřiceti zemích dělá tuto značku jednou z největších evropských módních společností. Zaměřují se především na sporty styl, džínovinu a street módu inspirovanou nejnovějšími módními trendy. K tomu všemu si v New Yorkeru můžete pořídit i spodní prádlo a doplňky. Jelikož se jedná o značku pro mladé, snaží se přizpůsobit i cenou, která je právě mladým lidem dostupná. Dnes se podíváme na kolekci New Yorker Smog pro zimu 2013, která nabízí trendy hřejivé oblečení pro muže.

Kolekce New Yorker Smog Winter 2013 se rozhodla obléci každého mladého muže do trendy oblečení, které je navíc vhodné do blížící se zimy. Nechybí teplé bundy, stylové svetry ani nepostradatel­né šály.

Šedá, vínová, petrolejová, béžová, spousta odstínů hnědé a především hit v oblasti pánských trendů tmavě modrá, to jsou základní barvy, které kolekci New Yorker Smog pro zimu 2013 tvoří. Voleny jsou i jejich zajímavé kombinace. Kalhoty v karamelovém odstínu spolu s tmavomodrým svetrem či bundou tvoří opravdu perfektní look!

Kromě stále trvajícího trendu barevných riflí, které se pro tentokrát zbarvily do vínových, hnědých i petrolejových tónů, můžeme v kolekci New Yorker Smog Winter 2013 vidět i další módní tendence nové sezóny. Jsou jimi například vzorované svetry, stále rozšířenější pánské cardigany, nebo bundy s kapucí lemovanou kožíškem. Kromě nich se pak v kolekci setkáme i s vestou a jednoduchými svetry v jednom odstínu.

Doplňků v kolekci New Yorker Smog zima 2013 moc nenajdeme, přesto se zde pár doplňků, které jsou v zimě hojně využívány, najde. A jsou to nepostradatelné šátky a nákrčníky, které se usídlily i v pánském šatníku. Jsou nejen praktickým, ale i stylovým doplňkem do chladných dní a v následujících měsících se budou určitě hodit!

Zdroj: FB New Yorker

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu