Nakoukněte do lookbooku značky Stradivarius pro listopad 2013!

Nakoukněte do lookbooku značky Stradivarius pro listopad 2013!

14. listopadu 2013, listopad 2013, lookbook, Stradivarius, plesová sezóna, baseballové bundy, dámské oblečení, květinové vzory, geometrické vzory, podzimní móda, podzim 2013, trendy

Sponzorované odkazy

Počítám s tím, že už jste zaregistrovali, že je tu listopad a s ním spojené i lookbooky známých módních značek pro tento měsíc. Podíváme se například na to, co ve svém lookbooku November 2013 skrývá mladistvá značka Stradivarius, která nabízí trendy oblečení a doplňky. Stejně tak tomu bude i v měsíci listopadu. Značka, jenž má ve svém znaku roztomilý houslový klíč, má v Čechách zastoupené bohužel jen dva obchody, a to v obchodním centru Arkády Pankrác v Praze a Galerie Vaňkovka v Brně. Produkty značky se však dají nakoupit i na internetových e-shopech a také v mnoha second handech, kde však ve většině případech nenajdete nejnovější kousky značky.

Měsíční lookbooky značek většinou slouží k tomu, aby jste se mohli pokochat krásou módního světa a vidět žhavé kousky značky v uceleném módním outfitu. U značky Stradivariuslistopadovém lookbooku zaznamenáme květinové vzory na mikinách, sukních a tričkách. Při prvním pohledu si možná budete myslet, že spíše než o podzimní lookbook jde o lookbook jarní či letní. Tak to ale není. Květin si prostě Stradivarius dopřává i teď. Možná proto, že se za chvilku veškerá flora skryje pod zimní sněhovou pokrývku a my bychom měly být těmi, které ji ještě v podvědomí lidí udrží.

Krom těch květinových vzorů si vzala Stradivarius na paškál také vzory geometrické. Pofrčí proužky, čtverečky a všemožné mnohoúhelníky, které se zde vyskytují jak na svetrech, tak i na sukních, huňatých bundách a legínách.

Těšit se můžete také na stále se vracející trend baseballových bund a všeho, co se baseballu týká jako například trička a mikiny s čísly a nápisy. Stradivarius kombinuje v tomto případě dva trendy najednou, a to baseball trend a trend geometrických vzorů. Porušuje tradiční stránku a můžeme říci, že je tak trochu uličnická. Nedrží se pravidel a to je to, co nás baví.

A mám tu ještě jeden poznatek. Listopad by nemohl být bez elegance. Začínající plesová sezóna. Taneční, prodloužené a konečný věneček či ,,stužkovaná“. Elegantní psaníčka a mohutné výrazné šperky ve zlatavé barvě společně s elegantními topy. Na společenské večery i na méně konzervativní party se budou hodit.

Zdroje: www.stradivarius.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu