Monika Bagárová se dala na design! Podívejte se na její kolekci hodinek Prim

Monika Bagárová se dala na design! Podívejte se na její kolekci hodinek Prim

14. listopadu 2013, MPM-Quality, dámské hodinky Prim, Prim, Prim hodinky, Monika Bagárová, hodinky Monika Bagárová, Hodinky MB by Prim

Sponzorované odkazy

Talentovaná, úspěšná a především sexy zpěvačka Monika Bagárová (19) aktuálně pověsila hudební kariéru na hřebík a pustila se se vší vervou do své druhé největší vášně, kterou je móda a design. Vznikla tak limitovaná kolekce 500 kusů hodinek, kterou podle návrhů Moniky a designérů značky PRIM vyrobila společnost MPM-Quality.

Jako každá mladá holka se Monika ráda parádí a dbá na svůj vzhled. „Píše mi spousta slečen, jestli bych jim mohla poradit, co si mají oblékat, jak jednotlivé kousky zkombinovat a jaké doplňky nosit. Tak jsem se rozhodla navrhnout vlastní módní doplněk v podobě trendy sportovních hodinek,“ komentuje spolupráci Monika Bagárová. Zpěvačka třetím rokem studuje v Brně střední pedagogickou školu, ve které nevyniká pouze tancem a zpěvem, ale také kreslením. „Přiznávám, že při prvních návrzích jsem byla trochu nervózní, jestli to zvládnu. Jsem zvyklá kreslit tužkou na kus papíru a ne ve 3D programech. Nicméně díky pomoci zkušených designéru z PRIMu jsem to zvládla,“ uvedla krásná brunetka, pro kterou bylo nejtěžší rozhodnout se, v jakých barevných provedeních hodinky pustí do výroby. „Se stylistkou Evou Svobodovou jsme na focení vybíraly outfit v černé, šedé a červené barvě tak, aby vše perfektně pasovalo k hodinkám,“ dodala ještě Monika, jež si na dokonalé image zakládá.

„Monika Bagárová – MB by PRIM“ jsou sportovní unisexové hodinky s trendy červeným LED displejem umístěným v pevném a lehkém hliníkovém pouzdře ve třech barevných provedeních – klasická černá, stylová červená a decentní šedá. Pouzdro na sobě nese emblém MB a podpis Moniky Bagárové. Pohodlný černý silikonový pásek s pevnou nerezovou sponou Vám umožní pohyb bez omezení. Vodotěsnost 3 ATM chrání hodinky při každodenním běžném nošení. Minimalistický design hodinek odpovídá dnešním trendům v módních stylech a je vhodný jako každodenní doplněk.* „Cílem společnosti MPM-Quality a její značky PRIM je propojovat se s nadanými a prestižními osobnostmi, kterou slečna Bagárová bezesporu je. Již v minulosti jsme se přesvědčili o přínosu takových to hvězdných spojení. Můžeme se například pyšnit limitovanou kolekcí hodinek od módního návrháře Josefa Klíra nebo exkluzivní spoluprací s plzeňským fotbalovým týmem FC Viktoria, pro který jsme připravili kolekci „Angels of Victoria,“* uvedl Petr Hanko, jednatel společnosti MPM-Quality.

Cena hodinek ve všech barvách činí 1 590 Kč. Hodinky jsou k dostání na stránkách výrobce společnosti MPM-Quality www.mpm-quality.cz/bagarova

MPM-QUALITY, v. o. s.
Firma MPM-QUALITY je výrobcem a distributorem hodinek značky PRIM® a držitelem ochranných známek pro ČR, EU i další země. Hodinky a další hodinářské zboží vyrábí a dodává již více než 19 let. Hodinky PRIM® jsou synonymem tradice, kvalitních materiálů a poctivého řemeslného zpracování za dostupnou cenu. Kromě sériových produktů, které jsou k dostání v široké obchodní síti, firma zhotovuje také speciální modely na zakázku. Více informací na www.prim-hodinky.cz.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu