Připravte se na zimu se značkou Bershka!

Připravte se na zimu se značkou Bershka!

17. listopadu 2013, parker, Bershka, připravte se na zimu, Get ready for winter, dámské zimní bundy, pánské zimní bundy, kožené bundy, péřové bundy, semišové bundy, cardigany, baseballové bundy, trendy, zima 2013

Sponzorované odkazy

Zimní pochmurné počasí udeřilo plnou silou. Už je to bohužel tady. Ranní a noční mrazíky, vstávání za tmy a špatná nálada. Stejně tak jako mnoho ostatních módních značek, tak i Bershka je na tuto sezónu připravená. Akce nese název Get Ready For Winter. Stručné, jasné, výstižné. Připravte se na zimu a to s Bershkou!

Tato kolekce nabídne, a to jak dámám, tak pánům, neuvěřitelné množství zimních bund, parkerů, kabátů, kabátků, vest, atd. Prostě něco na zahřátí. Lehkou mikinkou a už pomalu ani huňatým svetrem se toto počasí vyřešit nedá. Tak, tak. Bude třeba šáhnout po něčem teplejším. Avšak ne všechny kousky bund BershkaGet Ready For Winter jsou vyloženě teplé, ale každý z nás má jiný práh bolesti a jinak snáší zimu. Znám i takové případy, kteří chodí celý rok v sandálech a kraťáscích. A to nelžu!

Jedním z lehčích způsobů, který Bershka zvolila jsou hřejivé cardigany a svetry, které se tváří jako teplá bunda. Ve většině případech jsou to modely určené mužům, kteří, nevím proč, tu zimu prožívají nějak lépe než ženy. My raději pořádně huňaté a péřové bundy.

I na nás ženy Bershka myslí a teploučké bundy má pro nás připravené. A to jak kratší, tak i delší. Každá z nás sáhne po jiném střihu, ale já určitě volím delší typ. Zima je zákeřná a velmi často ženy trápí zdravotními problémy. Delší bundy, které zakrývají problematickou partii ledvin, by nás toho mohly ušetřit.

K dostání tu budou ale také trendy a in baseball bundy. Dámské i pánské. Nenesou na sobě typické znaky baseballových bund, ale i přesto poznáme, o co tu kráčí. U těchto bund oblíbená barva šedá, černá a bílá. Většinou barevně odlišené rukávy a propínání ve středu na knoflíčky.

Ještě jsme si neřekli, jak je to obecně s barvami a materiálem zimních bundGet Ready For Winter. Pestré a radosti budící barvy tu nečekejte. Barva oblečení se řídí sezónou a zima nás zrovna neobdařuje rozkvetlými loukami a zelenající trávou a stromy. Bundy hrají spíše konzervativními barvami, na které jsme zvyklý, jako jsou béžová, hnědá, bílá, černá a šedá. Nic víc, nic míň. Výběr materiálů je značný. Mluvili jsme už o klasických péřových bundách, pletených cardiganech, látkových baseballkách, ale na skladě má Bershka také drsňácké kožené bundy a módní semišové, které zaujímají přední příčky módních hitparád.

Zdroje: www.bershka.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu