Je libo venkovské, moderní nebo veselé Vánoce? H&M Home nabízí vše!

Je libo venkovské, moderní nebo veselé Vánoce? H&M Home nabízí vše!

19. listopadu 2013, bytové doplňky, polštářky, povlečení, Vánoce, vánoční dekorace, H&M, H&M Home, dekorace, interiér, doplňky

Sponzorované odkazy

Na Štědrý den, a o Vánocích vůbec se snažíme nazdobit nejen sebe, ale i náš dům či byt. Nejde jenom o venkovní dekorace v podobě věnců či barevných světýlek, ale i o drobnosti, které učiní náš obývací pokoj alespoň na chvíli pohádkovým místem a prostřený stůl kouzelným. Možná vás trochu překvapí, že na všechny tyto doplňky myslela i značka H&M, která vytvořila hned čtyři úžasné vánoční kolekce. Zavedou vás do zasněžené zimní krajiny i do prostředí romantické chaty. Pojďte se kolekcemi H&M Home pokochat s námi!

Winter Whites

Kolekce Winter Whites ukazuje Vánoce v městském stylu. Převažují tóny šedé, červené a bílé kombinované se třpytkami. Jednoduchý a veselý hvězdičkový vzor oživí kuchyni i ložnici a polštářky zútulní každé místo vašeho bytu.

Modern Tradition

Pokud výrazné vánoční zdobení rozhodně není pro vás to pravé, v kolekci Modern Tradition byste mohli najít pro vaši výzdobu potřebnou inspiraci. Je orientována do venkovského stylu, kombinuje převážně béžovou a červenou barvu a výsledkem jsou jednoduché polštáře s nápisy, kostkované povlečení či nepřehlédnutelný potisk s jeleny.

Flirty Holiday

Rádi dáváte tradicím nový nádech? Kolekce Flirty Holiday nabízí spoustu hravých doplňků, které stále vytváří tu pravou hřejivou a domácí atmosféru. A proč si jednou byt na Vánoce pro změnu nevyzdobit pejsky, kníry či červenými rty?

Sparkling Boho

Vánocům prostě romantika patří a své místo si samozřejmě našla i v kolekcích H&M Home. Roztomilé povlečení s ptáčky a jeleny je zde v kontrastu s chlupatými a třpytivými zlatými polštářky, ale i kombinování obou stylů může překvapivě sedět!

Set a Party Table

Zde nám H&M radí, jak pomocí doplňků ze čtyř zmíněných kolekcí vytvořit dokonalou vánoční tabuli. Možností je opravdu mnoho. Přesunout se můžete do dokonale bílé mrazivé krajiny, romantické pohádky, ptačího hnízda, barokního snu i moderního venkova. Zbývá už jen vybrat styl, ve kterém si Vánoce užijete podle svého gusta!

www.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu