Nová kolekce značky Pandora nese název Essence

Nová kolekce značky Pandora nese název Essence

23. listopadu 2013, Essence, sterlingové stříbro, listopad 2013, Pandora, šperky, dámské šperky, náramky, přívěšky, stříbro

Sponzorované odkazy

Ojedinělé šperky značky Pandora nám jsou známé především tím, že díky nim můžeme vyprávět svůj vlastní příběh. Díky nim máme možnost si uchovat své vzpomínky navždy. Stále je nosit při sobě, připomínat si je a dávat je na obdiv i ostatním v našem okolí.

Nyní však značka přichází se zcela novým konceptem a zcela novou kolekcí, kterou budeme mít možnost naleznout ve vybraných obchodech od listopadu 2013. Díky této kolekci už nebudete vyprávět příběhy, ale vyjádříte jimi své vnitřní hodnoty, ukážete všem, jací ve skutečnosti jste.

Nová kolekce vyjadřuje emoce a je inspirací k objevení vašeho já, které mnozí z nás ještě stále marně hledáme. To vše jen díky úzkému náramku ze sterlingového stříbra, na který lze navléci 24 různých přívěšků, z nichž každý zdůrazňuje jiné vnitřní hodnoty, naděje či dá se říci životní touhy.

Přehled šperků PANDORA kolekce ESSENCE 2013

Jak už jsem uvedla výše, kolekce Essence od Pandory bude chtít vyjádřit vaše emoce a je inspirací k objevení vašeho já. K tomuto všemu by jste měli dospět díky symbolickým přívěškům.

NOVÝ A INOVATIVNÍ KONCEPT

Úzký náramek a ručně vyráběné přívěšky jsou nám známé a Pandora se jimi stává jedinečnou. Přívěšky z kolekce Essence nejenže lehce vklouznou na náramek, ale díky inovativními patentovanému designu, které tvoří silikonové jádro uvnitř každého náramku, i pevně drží na svém místě. Nemusíte mít tedy strach, že by měly přívěšky tendenci sklouzávat všechny k sobě.

Představíme si jednotlivé emoce, naděje, touhy, symboly, ctnosti,…říkejte si jim, jak jen chcete.

Vášeň (Passion) Která jiná z barev by mohla symbolizovat vášeň nežli rudá. K tomuto se hodí jen v tomto případě uměle vyrobený červený rubín – nádherný, výrazný a ohnivý, který můžete zakoupit ho za cenu 950,–Kč.

Svoboda (Freedom) Přívěšek svobody zpodobňuje filigránový krajkový vzor, který je vylepšený oxidací. Nejenže symbolizuje svobodu, ale může být i znakem nekonečných množství cest, po kterých se může každý z nás v životě vydat. Tento přívěšek je o sto korun levnější než předešlý, jeho cena je tedy 890,–Kč.

Naděje (Hope) Bílý a čistý, takový je přívěšek naděje vyrobený z mléčného křemene, o němž se říká, že vzbuzuje naději a umožňuje jeho nositeli vidět svět nevinnýma očima dítěte. Je v tom cosi mýtického že? Každý, kdo věří, nechť vyzkouší za cenu 950,–Kč.

Štěstí (Happiness) To, po čem většina z nás touží, a co zahrnuje snad vše, co by se každému mohlo líbit, to je štěstí. Přívěšek definují třpytivé kameny zasazené do tvaru krásné harmonické vlny v čemsi duhově bílém. Za cenu 1 425,–Kč.

Sebevědomí (Confidence) Sebevědomí je to, co by každému z nás v mnohých případech pomohlo, ale bohužel nám to chybí. Ve 122 zářivých kamenech, které jsou každý ručně zasázený v linkách ze sterlingového stříbra bychom mohli najít alespoň malý kousek toho sebevědomí. Jelikož přívěšek by měl podle Pandory oslavovat ženskou sílu a sebejistotu a to za cenu 1 625,–Kč.

Víra (Faith) Kámen, který je tradičně spojovaný s vírou, je ametyst. Má královsky fialovou barvu a díky svému nápadně lesklému povrchu, se skvěle vyjímá jako šperk na ženském těle. Jeho hodnota je 950,–Kč.

Zdraví (Health) Pouhé sterlingové stříbro, které je inspirované organickými tvary obohacené a přirozený lesk by mělo vyjadřovat hluboký pocit zdraví. Doufejme, že nejen vyjadřovat, ale také přinášet, protože zdraví je u většiny lidí prvním na žebříčku hodnot. Proto ho možná Pandora ohodnocuje symbolicky za cenu 725,–Kč.

Klid (Peace) Skončíme pozitivně. Další s barevných přívěšků je přívěškem symbolizující klid. Bohatá ultramarínová barva lapis lazuli by měla být spodobněním oblohy s podporou vyrovnanosti a vnitřního klidu. Na broušeném povrchu se odráží romantika nočního nebe s rozzářenými hvězdami. Každé ženské srdce podlehne a to i za cenu 1 190,–Kč.

Toto není vše! Značka Pandora nabízí mnohé další….

Nový inovativní koncept náramku a přívěsku:

Zdroje: www.pandora.net

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu