Malé černé šaty pro letošní party sezónu z vás udělají hvězdu!

Malé černé šaty pro letošní party sezónu z vás udělají hvězdu!

25. listopadu 2013, crochet, kožené šaty, malé černé, malé černé šaty, little black dress, LBD, party sezóna, plesová sezóna, Asos, Mango, Orsay, F&F, Zara, dámské šaty, úzké šaty, krátké šaty, sexy šaty

Sponzorované odkazy

Už se to rozjíždí! Letošní party či chcete-li plesová sezóna už začala a koncem měsíce listopadu startují první plesy a afterparty, které jim nadcházejí. Pro tyto večery je pro nás dámy to největší dilema, co si vzít na sebe. Super zprávou je, že teď už nad tím nemusíme tolik přemýšlet, protože letos prostě poletí malé černé (sexy) šaty. Tak například já se chystám na svůj první ples už 30. listopadu a víte v čem půjdu? V malých černých šatičkách!

Mango

Na letošní party sezónu byla každá z módních značek připravena už v létě ne-li dříve. Jednou z nich je například Mango. Little black dresses, které nyní naleznete na pultech obchodů této značky jsou velmi šik. Všechny v černé barvě a maximální délky nad kolena. To bude všude stejné. Mají tu vzdušné šaty i úzké. Vrací se i crochet trend. Háčkované šaty či alespoň jejich část vypadají romanticky a nevinně. To samé se však nedá říci o kožených šatech. Kůže bude dalším materiálem, který se na malých černých šatech bude uplatňovat. S takovými šaty bude potřeba správně kombinovat módní doplňky a šperky, aby outfit nevypadal příliš lacině. Některé z modelů značky Mango je doplněno o pásek zlaté barvy, která je dokonalou barvu pro kombinaci s černou. Je slavnostní a skvěle se hodí například k lodičkám se zlatou špičkou.

Orsay

Značka zaměřující se pouze a jen na dámy. Bylo by divné, kdyby Orsay ve své zimní kolekci neměla nabídku little black dresses. V celku se dost liší od šatiček Mango. Kolové sukně zde nebudou žádným tabu a z sexy šatů se jimi stávají šaty roztomilé. Stejně tak jako Mango, tak i zde najdeme crochet doplnění. Většinou však je barevně odlišeno. Ladí se k šatům v barvách šedé či tradiční bílé. Také sexy síťované řešení šatů v oblasti dekoltu a zad zde nepřijde nazmar.

Zara

Malé černé má na skladě i Zara, které se o dost liší. Přijde mi to pokaždé, když se srovnávají produkty mezi módními značkami, že Zara tak trochu vybočuje. Možná je to ale jen prezentováním jejich oblečení, protože na Zarou vybraných modelkách vypadá skutečně příšerně. Nenechte se tím ale odradit, i přesto se zde nají najít pěkné kousky. Kožené, crochetvzdušné šaty. Pořád stejná písnička. Jedinou výjimkou však je to, že Zara se spíš soustředí na volnější než na užší šaty.

F&F

Britská módní značka, jejíž produkty máme možnost nalézt v obchodní síti Tesco, má pro letošní party sezónu připravenou celou kolekci. Malé černé v ní samozřejmě nechybějí. Objevuje se zde například trend šatů ve tvaru přesýpacích hodin. Tyto šaty docílí dokonalé siluety, jelikož sukně je v oblasti boků volnější. Skvěle vypadá střih, který navíc lehce zvýrazňuje ramena. I další kousky LBD neboli malých černých F&F jsou prostě sen.

Asos

V poslední řadě Asos, zahraniční internetový portál, kde naleznete z oblasti módy snad vše. I když se jedná o zahraniční internetový obchod, poštovné na celém světě je zdarma. A tady je z čeho vybírat! Sexy i nevšedními střihy malých černých šatů se to tu jen hemží.

Zdroje: www.asos.com www.ffmoda.com www.orsay.com www.zara.com www.mango.com iStockphoto/Thin­kstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu