Užijte si stylové Vánoce s Holiday kolekcí F&F 2013!

Užijte si stylové Vánoce s Holiday kolekcí F&F 2013!

30. listopadu 2013, F&F, Holiday kolekce, Party kolekce, Vánoce, vánoční kolekce, dámské oblečení, pánské oblečení, dětské oblečení, svetry, svetry s obrázky, vánoční svetry, flitry

Sponzorované odkazy

Kdo by nemiloval lesk a třpyt večírků? Obzvlášť ty vánoční mívají často zvláštní, pohodovou nebo až kouzelnou atmosféru. Možná právě přemýšlíte, co si na vaši předvánoční party obléknete. Kolekce snad všech oblíbených značek jsou nyní plné Holiday kolekcí 2013, které obsahují svůdné šaty, blýskavé topy a vysoké podpatky. Značka F&F však nemyslela jen na ženy, ale do své Party kolekce zařadila i oblečení pro muže i děti.

Dámy, nebojte se zářit!

Vánoční večírky jsou tou pravou příležitostí obléci si třpytivé, flitrované a nepřehlédnutelné šaty a doplňky. Černá, tmavě modrá, stříbrná, zlatá – to jsou ty pravé barvy na party! K výrazným šatům volte doplňky jednodušší, k malým černým se nemusíte bát zdobeného psaníčka a lesklých lodiček. Když už je řeč o malých černých, F&F nabízí tyto oblíbené a nesmrtelné šaty ve variantách pro každou postavu.

Muži ve vánočním

Muži si v Party kolekci značky F&F mohou vybrat, zda o Vánocích oslní elegancí, nebo veselým vzhledem. Najdeme zde košile a saka, která promění každého muže v opravdového gentlemana, a k nim stylové kalhoty i nezbytné kravaty. Vedle nich pak svítí barvami veselé svetry a doplňky plné vánočních motivů – tradiční sněhulák, roztomilý sob, imitace Santova kabátu, lyžař na sjezdovce nebo nezbytné norské vzory.

Stylové Vánoce pro nejmenší

Pokud se na svetry se sobíky cítíte přeci jenom už trochu přerostlí, můžete je obléci alespoň dětem. Stejně tak budou vaše ratolesti vypadat roztomile ve svetru s oblíbeným Perníčkem, tučňákem nebo v čepici s kočičí hlavou. Pro holčičky jsou v nabídce značky F&F i nádherné bílé šaty s modrými puntíky a velkou mašlí v pase, nebo tmavě fialové šaty s kytkou. Z doplňků vás určitě zaujmou bačkory se sobíky, třpytivé baleríny, zlaté válenky s kožíškem nebo stylová ušanka s norskými vzory.

Zdroj: www.ffmoda.cz

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu