Nechte se inspirovat na Vánoce 2013 – Dámské a pánské parfémy

Nechte se inspirovat na Vánoce 2013 – Dámské a pánské parfémy

3. prosince 2013, The Game Intense, James Bond 007, Quantum, , The Key, Our Moment, Vánoce 2013, dámské parfémy, pánské parfémy, dárky na Vánoce, Davidoff, Justin Bieber, One Direction, Armani

Sponzorované odkazy

Do Vánoc zbývá opravdu už jen krátký čas a vy říkáte, že ještě nemáte nakoupeny všechny dárky? Zde je malá inspirace v podobě dámských a pánských parfémů. No řekněte, kdo by nechtěl dostat pěkný parfém pod stromeček? Vůně je jedním z nejlepších dárků. Jedná se o spotřební zboží, které nám nikdy nevydrží celý život, takže se musí neustále dokupovat. Každý z nás má tu svou oblíbenou a každému voní něco jiného. Jestliže víte, jaký přesně parfém pod stromeček nadělíte, tak hurá do obchodu, ale pokud si rady nevíte, tak čtěte dál.

V oblasti módy a kosmetiky to je vždy jednodušší s dámami. Nikdy je nemůžete parfémem urazit, jelikož, pokud vyberete správně, se jí bude líbit pokaždé. Tak například král italské módy Giorgio Armaniparfémem jménem (Ano). Tím by neměla pohrdnout žádná žena. Novinka 2013 a ještě ke všemu Armani. Ta nejlepší možná kombinace. Vůně okouzlí vaše smysly. Je jedinečná stejně jako představitelka této vůně Cate Blanchett. ,,Sí snům, Sí životu, Sí svobodě, Sí svádění, Sí lásce, Sí sama sobě.“

Jestliže máte doma pubertální dceru zblázněnou do Justina Biebera či One Direction, jsou tu nové parfémy právě od těchto interpretů. Od Justina Biebera parfém The Key, který je slaďoučký a jeho flakón vás zaujme na první pohled. Jedinečný bílý se zlatým zámkem s klíčem. Tato vůně je určená pro všechny milovníky hudby Justina Biebera, ale nejen jim. To, že je Justin Bieber idolem mladých dívek, neznamená, že si jeho vůni nemůže koupit dospělá žena. Skupina mladých kluků One Direction zase připravila parfém s názvem Our Moment. Jiskřivá a šťavnatá vůně se skládá ze svěžího ovoce a květin podbarvených spodními tóny mošusu.

I muži si zaslouží být hýčkáni a od Ježíška by si možná přáli novinku od Jamese Bonda 007 Quantum. Každý z nás zná jméno proslulého agenta Jamese Bonda a stejně tak i řadu parfémů James Bond 007. Tento rok slaví parfém výročí a k této příležitosti uvádí vůni plnou adrenalinu a dynamiky – Quantum. Tato intenzivní dřevitě-kořeněná vůně je jako stvořená pro moderní a sebejisté muže.

Naopak pro může, kteří chtějí působit sexy a vyzývavě, je tu vůně značky Davidoff The Game Intense. Jde o orientální, dřevitou vůni. Parfumérem vůně se stal Lucas Sieuzac – bravurně vybral a smísil tóny pačuli, labdana, kořene fialky, dřevitých tónů a ginu a vznikla tato úchvatná vůně.

Zdroje: www.perfume.com www.parfemy.cz Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu