Svůdné prádlo i roztomilá pyžama / Vánoční kolekce značky Etam

Svůdné prádlo i roztomilá pyžama / Vánoční kolekce značky Etam

4. prosince 2013, podprsenky, pyžama, košilky, Pure Sensation, kosmická podprsenka, Etam, spodní prádlo, dámské prádlo, vánoční kolekce

Sponzorované odkazy

Etam, značka oblíbená nejen ve své rodné Francii, ale i mnoha dalších zemích, přinesla na trh svou novou vánoční kolekci pro rok 2013. Těšit se můžeme na krásné spodní prádlo, pyžama, župany, ale i oblečení denní. Jednotlivé kousky však poslouží i jako skvělý zdroj inspirace pro nákup vánočních dárků! Pro maminku nebo babičku využijete červené hřejivé bačkůrky, které využijí v zimních dnech, kamarádky můžete obdarovat roztomilou maskou na spaní a veselé svetry potěší všechny. Červenou košilku na spaní nebo luxusní set krajkové podprsenky a kalhotek zase můžete nenápadně ukázat příteli či manželovi, možná je napadne, že by se vám něco takového hodilo.

Pyžama a košilky

Při pohledu na pyžama značky Etam dostanete hned chuť zachumlat se do deky a sledovat pohádky. Jsou totiž vyrobená z pohodlných materiálů a zdobená roztomilými motivy v podobě oblíbených zvířat, jako tučňák, medvěd, ovečka či kočka, a puntíky. K nim pak patří i hřejivé pantofle a maska na spaní. V nabídce však nechybí ani pestrá nabídka luxusních saténových sexy košilek zdobených krajkou.

Svůdné prádlo

Sexy prádlo k Vánocům také tak nějak patří. Krajkový set je skvělý dárek, ale potěšit jím můžete i sama sebe ještě před Vánoci. V nabídce jsou různé barevné kombinace i druhy podprsenek – push-up, double push-up, bandeau, nebo třeba trojúhelníkový tvar.

Kosmická novinka: Podprsenka Puse Sensation

Značka Etam nedávno představila i jednu horkou novinku. Všechny víme, jak těžké je najít perfektně padnoucí podprsenku. Značka Etam se tak spojila s NASOU, a využila její patentové technologie k výrobě podprsenky Pure Sensation, která obsahuje tepelně-paměťovou pěnu, jež kopíruje tvar a pohyb těla. Odstávajícím částem podprsenky je tak konec. Vybrat si můžete mezi push-up a klasickou podprsenkou, a také mezi krajkovým a hladkým vzhledem. Samozřejmostí je několik barevných provedení a kalhotky a tanga k doplnění setu.

Zdroj: www.etam.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu