Hugo Boss představil pro jaro 2014 hned tři dámské kolekce!

Hugo Boss představil pro jaro 2014 hned tři dámské kolekce!

12. prosince 2013, Hugo Boss, dámská kolekce, jaro 2014, jarní kolekce, HUGO, BOSS, BOSS Orange, značkové oblečení, luxusní oblečení

Sponzorované odkazy

Když se v roce 1930 dostala značka Hugo Boss do bankrotu, nejspíš její stejnojmenný tvůrce vůbec netušil, jaké popularity se jí dostane, a jak dlouhý život ji čeká. Dnes patří tato německá značka k nejoblíbenějším výrobcům parfémů a také dámského i pánského oblečení. Letos navíc oslavila již 90 let svého působení a Hugo Boss je pro mnohé symbolem elegance, dokonalých střihů a preciznosti.

Kolekce BOSS jaro 2014

Při vytváření dámské kolekce BOSS pro novou sezónu se návrháři nechali inspirovat surrealismem a jeho jedinečným vnímáním reality. Výsledkem jsou hravé květinové potisky, color-blocking a nekonvenční siluety. BOSS si v této kolekci pohrává s iluzí, jak si můžete všimnout například u šatů s horizontálními proužky, z nichž jeden působí dojmem pásku. Stejně jako surrealisté i Hugo Boss zde odmítá hranice. Boří bariéry mezi oblečením do kanceláře, volnočasovým a večerním. V kostýmku v barvě půlnoční modře můžete jít na dopolední poradu a stejně tak v něm zazáříte i večer.

Kolekce HUGO jaro 2014

Heslem dámské kolekce HUGO pro jaro 2014 je „zpátky k přírodě“. Vzdušné materiály, jednoduchost a čistota modelů, to jsou její hlavní opěrné body. Hlavní roli zde hrají průsvitné materiály, volné střihy, ale i zářivější potisky. Barevná paleta zahrnuje především nebesky modrou, žlutozelenou ale i klasickou černo-bílou kombinaci.

BOSS Orange jaro 2014

Jak to vypadá, když se Latinská Amerika potká s ležérností? To odhalíme v kolekci BOSS Orange pro jaro 2014. Květiny ve stylu Fridy Kahlo či mayské chrámy zasazené do moderního prostředí byly protentokrát návrhářům inspirací. Zde nemohou chybět etnické vzory, květinové potisky ani výrazné barvy. Doplňují pak džínovinu, military kousky nebo sportem inspirované oblečení. Máme tak jedinečnou možnost obdivovat aztéckou, majskou a incou kulturu ve světle klasického stylu Huga Bosse.

Zdroj: TZ Hugo Boss

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu