Inspirace na vánoční dárky – Šperky a hodinky

Inspirace na vánoční dárky – Šperky a hodinky

9. prosince 2013, vánoční dárky, hodinky, šperky, originální šperky

Sponzorované odkazy

Nakupování vánočních dárků je pro některé z nás noční můrou, kdežto pro druhé příjemným potěšením. Obdarovat své blízké a přátele krásným dárkem se stává během prosincového měsíce úkolem číslo jedna. Mezi největší problém patří spojení praktického dárku s dárkem, který je originální a jedinečný. Právě mezi takové vánoční dárky patří šperky a hodinky. Pojďme společně hledat inspiraci v módním světě zahaleném rouškou designu i praktického využití.

Šperky pro dámy

Šperky jsou jednoznačně dárkem, který potěší každou ženu. Dnes ale vynecháme láskou darované přívěšky srdce a perlové náušnice. Podíváme se na originální šperky. Chvíli jsem pátrala v kamenných obchodech, ale neobjevila jsem nic příliš zajímavého, abych se vám to rozhodla prezentovat. Kreativitu, nápad a ruční zpracování nabízí dílny českých i zahraničních handmade tvůrců, se kterými se v současné době setkáte na různých fashion marketech.

Na internetových eshopech jsem objevila krásné šperky, propracované designově i s velmi netradičním nápadem. Máte doma šéfkuchařku nebo jen milovnici dobrého jídla? Co říkáte na tyto originální náušnice?

Potěší i drobná pozornost, dobře zvolený přívěšek na klíče může být také milým dárkem. Vybrala jsem elegantní přívěsek od značky Juicy Couture, který dostanete v pěkném pouzdru.

Pokud hledáte neutrální hodinky, ovšem designově podařené, doporučím na příklad černé hodinky se zlatým zdobením od John Galliano.

Dárky pro muže

Mezi tradiční vánoční dárky patří manžetové knoflíčky. Jsou ovšem zcela specifickým dárkem. Kupujeme je pro muže, kteří běžně nosí byznys módu a mají pro tyto účely speciální košili, určenou právě pro manžetové knoflíčky.

Objevila jsem také skvělý tip na luxusní pánské hodinky. Vyrábí je firma Condor Group LTD a jedná se o jedinečný retro model, kvalitní řemeslné výroby s největší zárukou kvality.

Líbí se mi také nápad moderního pojetí klasických natahovacích hodinek do kapsy.

zdroj: www.forzieri.com , www.hodinky.cz , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu