Elegantní černo-bílá kombinace podle značky Mango

Elegantní černo-bílá kombinace podle značky Mango

14. prosince 2013, Mango, černo-bílá, černobílá, černá a bílá, trendy, dámské oblečení, šaty, elegantní šaty

Sponzorované odkazy

Není větší klasiky než černo-bílé kombinace. Svou rafinovanou jednoduchostí nepřestává bavit a letos se dostala opět na výsluní. Vsadili na ni ve svých kolekcích mnozí přední návrháři a udělali z černo-bílé kombinace opět výrazný současný trend. Jak nová podoba této klasické dvojice vypadá? Hojně využívá geometrických tvarů – podoba šachovnicové desky, proužky, puntíky. Odvážnější z vás mohou tyto vzory mixovat, jak radí nejnovější trendy. Dále si černo-bílá hraje také s color-blockingem, ale představuje se i v různých abstraktních potiscích. Způsobů, jak zajímavě a neokoukaně naložit s klasickou černo-bílou kombinací je spousta. Navíc tuto dvojici můžete využít při tolika příležitostech! Podívejte se s námi do pestré nabídky černo-bílých modelů značky Mango.

Do práce

Černobílá varianta je na nošení do práce ideální. Jednoduchá, elegantní, vkusná. Nabízí se oblíbená kombinace bílé košile a černých kalhot či sukně. Pokud se vám zdá, že je to už trochu nuda, ozvláštněte outfit zajímavým páskem nebo náhrdelníkem. Na poradu se hodí i šaty se vzorem kohoutích stop nebo černé s bílými panely na bocích, které vykouzlí krásnou postavu.

Na party

I na jakémkoliv večírku či party můžete zazářit v černo-bílé kombinaci. Perfektně budou vypadat šaty s bílou sukní a černým topem ovázané metalickým páskem. Dovolit si určitě můžete i šaty se zebřím vzorem. Pokud se chystáte na slavnostnější večírek, oblékněte dlouhé šaty. Třeba ty bílé přetažené černou krajkou, nebo dlouhé černé s kontrastními zá­dy.

Na odpoledne

I do kina, na nákupy nebo na kávu s kamarádkou se samozřejmě černo-bílá kombinace hodí. Zkuste třeba lesklé saténové pruhované šaty nebo ty poseté drobnými puntíky. Slušet vám určitě budou i bílé elegantní šaty s černými lemy a výstřihem do V, nebo ty, kde černá a bílá dvojice tvoří zajímavé bloky.

Zdroj: www.mango.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu