Pusťte se do toho! - Plus size a oversize kabáty

Pusťte se do toho! - Plus size a oversize kabáty

18. prosince 2013, móda pro plnoštíhlé, plus size, dámské kábáty pro plnoštíhlé, nadměrné velikosti, Lindex, Asos, H&M, Zara, dámské kabáty, oversized, oversize kabáty, plus size kabáty, plus size móda, slevy

Sponzorované odkazy

Stále mi ještě nepřijde, že zima udeřila v plné síle, ale kabáty jsou stejnak zapotřebí. Lezavé počasí, mlha a tma nás nutí zalézt do tepla či se pořádně obléci. Pro všechny, kteří se mohou pyšnit plnými tvary, jsou tu plus size kabáty, které se vyrábějí ve větších velikostech a pro všechny, kteří plus size kabáty nepotřebují, ale chtějí si dopřát tak trochu jinou módu, jsou tu kabáty oversize.

I pro ty, kterým se přes kůži nerýsují kosti, je tu móda. Neznamená to, že když máte pár kil navíc, tak by vás měli módní značky odříznout a stranit od ostatních. Plus size kabáty jsou to pravé pro vás. Podívejte se například na nabídku internetového obchodu Asos. I když se jedná o zahraniční webový portál, poštovné je po celém světě zadarmo a vy tudíž ušetříte. Někdy dokonce více nežli u nás v České republice. A nezapomeňte také na to, že po Vánocích se chystají velké slevy. V mnohých případech jsou po-vánoční slevy mnohem vyšší než ty předvánoční. Někteří prodejci vyšli se slevami na trh už teď a chtějí tak využít předvánoční nákupní horečky.

I když se to možná některým lidem plete, tak oversize kabáty jsou úplně něco jiného než ty plus size. Oversize kabáty naleznete v malých velikostech jako S či M, ale když si je oblečete na sebe, bude vám připadat, jako kdyby vám byli při nejmenším o dvě čísla větší. Skvělou nabídku má, krom již zmiňovaného internetového e-shopu Asos, také známá značka H&M. Oversize kabáty působí velice ležérně a rošťácky. Zakryjí nedostatky a podtrhnou přednosti. Mají mnoho skrytých výhod, mezi které patří například jejich ojedinělost.

Pak také módní značka Lindex, kterou si většinou představujeme ve spojení se spodním prádlem či plavkami. Lindex má svůj osobitý styl a to platí i o oversize kabátech. Konzervativní černá a šedá jsou barvami, které zde hrají hlavní roli. Určitě si v nich ale nebudete moci připadat jako šedá myška.

A také oblíbená značka Zara, která podle mě s oversize kabáty vyhrála na plné čáře. Neskutečné množství barev a střihů, až vás z toho budou oči přecházet. Oversize kabáty Zara jsou přesným prototypem, jak by měla správná a trendy oversized móda vypadat. Možná vám budou připadat kabáty tak trochu unisex, ale dělá to skutečně jen ta velikost, která na drobném ženském těle vypadá komicky. Pokud se vás bude někdo ptát, proč jste si půjčila kabát po dědovi, tak ho se vztyčenou hlavou ignorujte.

Zdroje: www.asos.com www.lindex.com www.hm.com www.zara.com www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu