Party doplňky, které jsou nyní trendy!

Party doplňky, které jsou nyní trendy!

22. prosince 2013, party, doplňky, silvestr, vánoce

Sponzorované odkazy

PÁSKY A KABELKY

Současné módní trendy mluví jasně a hlásí – metalické barvy, třpyt, lesk a flitry jsou nutnost. Takové doplňky by vám na vánoční večírek nebo oslavu Silvestru neměly chybět ve výbavě. Navíc se hodí pro jakoukoliv party. U kabelek volte spíš mini velikosti a psaníčka. Vejde se vám do nich to nejnutnější, víc nepotřebujete. Z barev doporučujeme určitě černou a zlatou – jsou soušasnými trendy číslo jedna. Pásky nejlépe lesklé, tenké, ozdobené přívěsky, apod. Inspirujte se!

BOTY

Střelte rovnou do černého a volte vysoké podpatky. I zde platí – čím víc flitrů a lesku, tím lépe. Velmi chic jsou lodičky na platformě (přidají pár centimetrů navíc) a páskové sandálky na vysokém podpatku. Kombinace černé se zlatou či stříbrnou je ta pravá! Líbí se vám?

ŠPERKY

Šperky jsou nutnou výbavou každé dámy milující módu. Jistě víte, že doplňky jsou základem a tečkou všeho. Z obyčejného outfitu dokáží vykouzlit zázrak. Momentálně vévodí perly, zlatá barva, masivní náhrdelníky a spousta řetízků s přívěsky. Odvažte te se pořiďte si k masivnímu prstenu i stejně nápaditý náhrdelník či náramek. Visací blyštivé náušnice zaujmou každé oko!

OZDOBY DO VLASŮ

Získaly si obrovskou oblibu za poslední sezóny. Do vlasů krom čelenek a sponek můžete připnout také řetízky, brože a peří. Ozdoby do vlasů jsou velmi trendy, sluší každé ženě a jestliže si vyberete právě vlasový doplněk – nepotřebujete už žádný další. Ozdobte culík zlatou přezkou, čelenkou s ušima nebo nádhernou kamínkovou čelenkou. Budete hvězdou večera!

Zdroj: www.hm.com, www.asos.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu