Bojujte proti zimní šedi vzory a potisky! / Mango barevné šaty a topy

Bojujte proti zimní šedi vzory a potisky! / Mango barevné šaty a topy

17. prosince 2013, Mango, Mango oblečení, Mango šaty, Mango topy, šaty, dámské šaty, slavnostní halenky, etno, tribal, trendy 2014, trendy zima 2013, trendy zima 2014

Sponzorované odkazy

Musím se přiznat, že nejsem velmi zimní člověk, a tak se každý rok snažím proti šedivé a mrazivé zimě bojovat alespoň barevným oblečením. Avšak ne vždy mi nabídka oblečení v obchodech udělá radost. Poslední dva roky jsem si vždy, když jsem vstoupila do nějakého obchodu, tak akorát povzdechla nad záplavou šedé, petrolejové nebo vínové. Letos je to podstatně lepší a kromě doslova nejžhavější barvy sezóny – červené, se můžu těšit i z rozmanitých vzorů, potisků a výšivek, které zdobí například modely inspirované etno a tribal módou, kterou miluji. Konkrétně mi tuto sezónu udělaly radost některé kousky z kolekce Mango.

V kolekci Mango podzim-zima 2013/14 se objevily nádherné lehoučké šaty, topy a sukně s paisley potiskem a s potiskem, který připomíná hedvábné šátky a stejně jako ony jsou velice příjemné a lehoučké a vaši pokožku doslova pohladí. Pravda, sice vás moc nezahřejí, ale od toho existuje vrstvení. Perfektně budou tyto šaty a halenky vypadat v kombinaci s kožíškovými vestami a cardigany s třásněmi. Do mrazů to sice ještě stále nebude, ale s pořádnými punčocháčemi a kozačkami si v takových šatech můžete vyjít i v některých teplejších zimních dnech a na jaře je upotřebíte už s jistotou. Navíc si můžete být jisté, že i po další sezónu bude trend etno pokračovat a tzv. styl boho chic, kterého můžete docílit, si troufám říci, nikdy z módy nevymizí.

Co je také jasné je to, že v nich rozhodně budete zářit, a to v jakékoliv ročním období, v tom zimním pak ještě víc. V době, kdy se masy uchylují k černé, šedé nebo vínové vás v takovém barervném modelu stoprocentně nikdo nepřehlédne a navíc budete šířit i dobrou náladu.

Etno a barevné, rozmanité vzory jsou prostě v kurzu a Mango není zdaleko jediná značka, která si tohoto trendu letos všimla. Podobné halenky a šaty najdete i v Bershce nebo v Promodu.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu