Párty líčení - jak se nalíčit na Silvestra

Párty líčení - jak se nalíčit na Silvestra

24. prosince 2013, holiday make up tutorial, new year's eve make up tutorial, líčení na silvestra, párty makeup, metalické oči, líčení na párty

Sponzorované odkazy

Když vidím, jak na mne mrká datum z kalendáře, chytá mně tak trochu panika. Vánoce už nejsou pouze za dveřmi, ale přímo v našich domovech, v obchodech i v našich myslích. Přemýšlím, kam se posunuly módní trendy od předešlých sezón. Přemýšlím, jaké jsou trendy v líčení, a vybavuji si několik módních přehlídek slavných návrhářů. Dárky musí počkat, budeme se společně inspirovat líčením na Silvestra.

V módě se objevuje výrazný trend stylu párty oblečení, který přechází v různých prvcích i na oblečení určené pro běžné nošení. Jistě jste si povšimli, že párty šaty a psaníčka zdobí nejčastěji flitry, zipy, metalické odstíny a neony. Objeví se některý z těchto prvků i v trendech líčení na Silvestra?

Základem se stává vždy v první řadě dobře ošetřená pleť a na ní nanesený vhodný odstín makeupu. Perfektně provedený makeup, tvářenka a rtěnka jsou silná trojkombinace. Trendem sezóny podzim/zima jsou stříbrné metalické oči – co se může ještě více hodit na silvestrovskou párty? Metalické oční stíny dokážou vykouzlit jedinečný efekt. Pokud chcete zkusit něco víc, než jsou oční stíny, vyzkoušejte flitry a jiné ozdobné kamínky. Podpoří celkový look a upoutá pozornost. Nezapomeňte ani na barvu laku na nehty, ať je vše perfektně sladěno. Tip, jak se tímto stylem nalíčit, můžete shlédnout zde:

Mezi další trendy líčení, které lze využít na Silvestra, řadíme mokré líčení, využívání nalepených plátků nebo bílo-stříbrné linky.

Podzim/zima 2013 příliš nepřeje volbě našich oblíbených lesků, které nám vykouzlí třpytící se rty. Nechme prostoupit tlumené odstíny, syté rtěnky bez lesku. Ovšem párty je párty a každá třpytka na víc se cení. Párty líčení se není třeba obávat, na druhou stranu jej nemusíme přehnat. Výrazné líčení využijeme, pokud se chystáme obléci spíše jednoduchý outfit a naopak.

Zdroj: hemera_thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii líčení a make up.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu