Pospěšte si! Slevy u H&M už jsou v plném proudu!

Pospěšte si! Slevy u H&M už jsou v plném proudu!

23. prosince 2013, slevy, výprodeje, předvánoční slevy, H&M, zlevněné oblečení

Sponzorované odkazy

Čekáte s nákupy zlevněného oblečení a doplňků až na povánoční výprodeje? Nenechte se mýlit! Spousta obchodů totiž začíná nabízet slevy už před Vánoci. Oblíbený švédský řetězec H&M například spustil obrovský výprodej už 16. prosince, a pokud byste rádi nějaké kousky za skvělé ceny ulovili, pospěšte si. Akce totiž končí 31. prosince, nebo vyprodáním zásob.

H&M se můžete těšit na zlevněné oblečení z podzimní i zimní kolekce, a to jak dámské, tak i pánské a dětské. K oblečení patří samozřejmě i doplňky a šperky, na některých může dokonce viset cenovka 15 Kč! A to už je více než příjemná cena. Pokud jste fanouškem kosmetiky značky H&M, i zde vás slevy potěší. Ceny za laky na nehty, rtěnky či oční stíny začínají už na 30 Kč!

V dámském oddělení na vás čekají šaty již od 249 Kč. Vybrat si můžete krátké basic šaty na každý den, krajkové šaty na večer nebo i pletené šaty skvělé do zimy! Svetry a cardigany jsou další věcí, kterou budeme ještě pár měsíců využívat. U H&M je seženete také od skvělých 249 Kč. Roztomilému svetříku s puntíky nebo nápisem Naughty Nice za tuto cenu odolat nelze, jednoduchý cardigan v mnoha barvách je také opravdu dobrý kup. Od 199 Kč jsou pak u H&M k dostání jednobarevné nebo krásně vzorované legíny.

Jak už jsem zmiňovala na začátku článku, H&M se rozhodlo potěšit slevami i muže. Cardigan s kapsami za 349 Kč i stylový svetr se soby za 399 bude určitě dobrou volbou. Od 299 Kč na vás pak čekají stylové košile kostkované, ale i elegantní jednobarevné.

Pokud ještě nejste úplně připraveni na pořádnou zimu, zajděte si k H&M pro krásné barevné čepice, šály, nákrčníky i rukavice. Sety sestávající z čepice a rukavic nebo šály seženete za příjemných 399 Kč.

Rozhodně s navštívením obchodů značky H&M neotálejte, nejlepší kousky budou nejspíš vybrané velmi brzy! A pokud ještě narychlo sháníte poslední dárky, H&M je tu pro vás i na Štědrý den.

Zdroj: www.hm.com, Stockbyte / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu