Slevy a výprodeje obuvi Baťa, Humanic a Deichmann

Slevy a výprodeje obuvi Baťa, Humanic a Deichmann

5. ledna 2014, Humanic, Baťa, Deichmann, slevy, sale, povánoční slevy, lodičky, společenská obuv, kozačky, pánská obuv, dětská obuv

Sponzorované odkazy

povánočními slevami nepřichází v těchto dnech jen módní značky, ale také ty obuvnické. Je příjemné koupit si zimní boty stávající kolekce za poloviční cenu že? ​A zvlášť, když pořádná zima ještě řádně nezačala a my teplou obuv nestačili zatím využít. Stejně tak jako jiné, tak i česká značka Baťa či evropský Humanic a Deichmann jsou připraveny s odlehčením cen.

Baťa

Oblíbená a dostupná značka obuvi Baťa nabízí v těchto dnech zlevněnou obuv pro dámy, pány i děti. A výběr je skutečně obrovský. Ceny jakbysmet. Některé slevy padají až k 50%. Dámy budou moci vybírat z krásných zimních kozaček, a to jak z těch na podpatku, tak i bez. Sáhnout budou moci i po lodičkách, které se budou ve stávající plesové sezóně určitě hodit. Baťa má na skladě lodičky s otevřenou i uzavřenou špičkou. Všem však vládnou kamínky jako přikrášlující doplněk. Pokud ale neholdujete podpatkům, sáhněte po elegantních balerínách. Krom společenských bot má Baťa, jako jedna z mála obuvnických značek, v kolekci roztomilé a teploučké sněhule. I ty budou ve slevě. Pánové budou moci vybírat spíše z těch lehčích bot v podobě tenisek a děti mají stejně tak jako ženy na výběr z mnoha druhů zimních zlevněných bot.

Humanic

Humanic se, na rozdíl od Bati, specializuje ve svých povánočních výprodejích jen na dámy. Pánové ani děti tu moc neuspějí. Humanic dámám nabízí například zlevněné zimní kozačky. Populární jsou u Humanicu semišové kozačky dosahující výšky skoro až ke kolenům. Široký výběr budou mít dámy také v oblasti společenských bot. Balerínky a lodičky. I tady hraje prim materiál semišový. Některé z modelů jsou doplněny o třpytivé kamínky, mašličky či zvířecí motivy, ale většina z nich jsou bez příkras. Krom bot také Humanic zlevňuje tašky, kabelky a jiné doplňky například v podobě chlupatých límců.

Deichmann

Německé značka Deichmann zřejmě už ničím nemůže překvapit. Ve své zlevněné kolekci má dámskou, pánskou, dětskou a speciálně i sportovní obuv. Dámská společenská obuv se pohybuje jen v oblasti lodiček, které jsou doplněny cvoky, druky či ozdobnými kamínky. Výběr je široký i mezi zlevněnými dámskými kozačkami, vysokými i nízkými. Pánové se sice v teniskách ve slevě moc nezahřejí, ale na jaře možná přijdou vhod a dětská obuv velice potěší maminky, jelikož je účelná – teplá, vysoká, s tlustou podrážkou a mnoho z nich mají jednoduché zapínání na suchý zip. Ale pozor nabídka platí jen do 9. února 2014!

Zdroje: www.humanic.net www.bata.cz www.deichmann.com Hemera/Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, lodičky, slevy a výprodeje a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu