První ochutnávka z kolekce H&M jaro 2014 vás nadchne!

První ochutnávka z kolekce H&M jaro 2014 vás nadchne!

10. ledna 2014, H&M, H&M jaro, H&M spring, H&M jarní kolekce, H&M kolekce jaro 2014, H&M jaro 2014, H&M oblečení, H&M spring 2014

Sponzorované odkazy

Švédská značka H&M sice není žádná luxusní značka, jakými jsou například Dior či Chanel, avšak díky své popularitě se může pyšnit několika podobnými charakteristickými rysy jako její luxusnější „kolegyně“. Nejen že H&M minulý rok odprezentovala svou kolekci na pařížském fashion weeku a mnozí zvuční návrháři se předhánějí v tom, aby mohli pro H&M navrhnout speciální kolekci, ale i na obyčejné kolekce H&M každou sezónu čekají milióny nadšenců a milovníků módy, jelikož naplno odrážejí aktuální trendy a udávají styl.

Na novou a zároveň první kolekci H&M v tomto roce jsem čekala i já a nutno říci, že ještě znásobila moji touhu po jaru, kterou mi zprvu navodilo aktuální zmatené počasí. Ta oficiální jarní kolekce bude v obchodech až od 6. března a H&M nám v průběhu prosince nabídla lookbookové video, ve kterém se to hemží průhlednými blůzami a košilemi, maxi šaty, svetry s třásněmi, oversized tunikami a sukněmi se zvířecím potiskem. I další sezóně tak bude vládnout bohemian style, který sluší takřka každému.

Nicméně to není zdaleka všechno, co pro nás H&M na letošní jaro připravilo. Naopak už teď se můžeme těšit z jarních kousků, a to z těch klíčových pro toto jaro. A jak tedy tzv. „key pieces“ pro toto jaro vypadají? Pro tuto přechodnou kolekci mezi zimou a jarem H&M namíchala opravdu smyslný koktejl barev a elegantních střihů. Jak to tak vypadá, barvou této jarní sezóny bude zářivě žlutá v kombinaci s bílou a námořnickou modří nebo černou. Vévodí široké pruhy a geometrické vzory. Z kolekce je patrná inspirace značkou Chanel, důraz je kladen na dámskou siluetu, a tudíž jde hlavně o to zvýraznit pas. Pouzdrové sukně v kombinaci s crop topy a krátkými svetry s grafickým potiskem, splývavé kalhoty do pasu nebo harémové kalhoty, smokingová saka a lodičky s páskem kolem kotníků vás přenesou na francouzskou riviéru nebo široké bulváry LA či Miami. Vše dotahují do konce i doplňky jako zlaté a stříbrné náramky, zlatě zdobené černé pásky a boty a velké „tote“ kabelky.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu