Teď je správný čas pro hřejivé Uggs!

Teď je správný čas pro hřejivé Uggs!

14. ledna 2014, uggs, boots, válenky, zimní obuv, boty

Sponzorované odkazy

Kde se vzaly Uggs boots a o co přesně jde? Uggs boots známé také jako ‚válenky‘, jsou měkkoučké boty určené pro chladné dny. Jsou velmi hřejivé a pohodlné. Původní Uggs boots vznikly v Austrálii. Asi se divíte, proč právě zimní obuv vznikla v teplé Austrálii. Ale má to svá opodstatnění.

PŮVOD UGGS BOOTS

Uggs boots vznikly v Austrálii. Zajímavostí je v Austrálii skot, který je na tomto kontinentě velmi rozšířený, a z kterého se válenky vyrábí. Ovčí kůže je velmi jemná a měkká a proto je skvělým materiálem k výrobě obuvi. Dalším faktorem je ovčí vlna, která je uvnitř boty a krásně hřeje a udržuje nohy v suchu. Je to velice příjemný materiál a připadáte si, jako byste nosila papuče. Ovčí vlna má mimořádnou vlastnost – výbornou hřejivost – dokonale udržuje nejen teplo, ale také chlad. Válenky vznikly díky surfařům. Ti trávili celé dny na vlnách a večer, kdy vysedávali na pláži s přáteli, přemýšleli, jak se zahřát a udřzet se v teple a suchu. V tomto jim právě pomáhala ovčí kůže a vlna, která tyto dvě podmínky splňuje na výbornou. Na výrobu pravých Uggs boots se používají ty nejlepší materiály nejvyšší kvality. V současnosti jsou Uggs boots celosvětovým fenoménem a nosí je lidé po celém světě.

DRUHY VÁLENEK

Nabídka Uggs boots je velká. Koupit si můžete klasiku – válenky v délce nad kotníky, kotníkové Uggs nebo válenky, které jsou už spíš tak trochu kozačky. Každá žena či muž si najde své oblíbené. U válenek je skvělé, že jsou unisex – tedy určené pro muže i ženy, a hodí se ke všemu (ke kalhotám i sukni). Krom bot značka Ugg začla vyrábět i doplňky – například rukavice. A tak se můžete se svýma válenkama hezky sladit na zimu. Cena Uggs boots se pohybuje okolo 200 Euro, ale kvalita zpracování a materiálu opravdu odpovídá. Samozřejmě designéři dbají na současné trendy a tak se můžete těšit na válenky se cvočkama, flitry nebo metalické odstíny. Nabídka je opravdu pestrá!

Zdroj: www.uggaustralia.eu

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii obuv a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu