Perfektní plesové účesy, které zvládnete sama!

Perfektní plesové účesy, které zvládnete sama!

13. ledna 2014, účesy, vlasy, účesy pro krátké vlasy, účesy pro dlouhé vlasy, účesy na ples, plesové účesy, elegantní účesy, zaplétané účesy, copy, drdoly

Sponzorované odkazy

S příchodem nového roku začala i další plesová sezóna. Dámy v nádherných róbách, pánové ve slušivých oblecích – každý chce vypadat perfektně a zaujmout. Šaty, ve kterých letos hodláte na nějaký ples vyrazit, vám už možná ve skříni visí. Jaký ale zvolit účes, abyste ho zvládla pokud možno sama a přitom vypadal elegantně a slavnostně? Pár tipů pro vás máme!

Trendy stále velí: zaplést!

Trend copů a copánků je už s námi docela dlouhou dobu, ale stále neutichá. A je to dobře! Je totiž tolik možností, jak můžete vlasy zaplést. Nosí se klasické copy, francouzské copy, které také určitě zvládnete, oblíbené rybí copy, mermaid copy… Pokud tápete, videa z youtube vám napoví, jak si z vlasů originální či klasický cop uplést. Takřka nekonečným zdrojem inspirace vám může být uživatelka Lilith Moon, jejíž účesy zvládnete s trochou šikovnosti samy, a přitom působí velmi sofistikovaným dojmem, stejně jako například tento tutorial na zaplétaný účes.

Elegantní drdol zvládne každý

Ve velkém stylu se na scénu vrátily i drdoly, samozřejmě na mnoho způsobů. Drdoly patří k nekomplikovaným účesům, které dokazují, že v jednoduchosti je krása. Dokonale doplní například elegantní dlouhou róbu. A co je důležité, dokážete je na své hlavě vykouzlit za pár minut, třeba právě tento drdol inspirovaný Emmou Stone. Velkou oblibu si v poslední době získaly i takzvané baletkovské drdoly – vypadají bezchybně a hotové jsou raz dva.

Krátké vlasy nejsou problém!

Pokud neoplýváte dlouhými a hustými loknami, rozmanitost účesů, které si na hlavě můžete vytvořit, tím pro vás sice trochu klesá, ale vykouzlit elegantní plesový účes pro vás rozhodně není nemožné. Inspirovat se můžete například následujícím videem. Potřebovat budete jen kulmu, případně žehličku na vlasy, pár pinetek a nezbytný lak na vlasy. Jak vidíte, romantický účes, kterým na plese zaujmete, může vytvořit každý.

Zdroje: www.youtube.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu