Nová sportovní kolekce H&M – jóga, běh i atletika

Nová sportovní kolekce H&M – jóga, běh i atletika

15. ledna 2014, sportovní kolekce H&M, oblečení běh, oblečení outdoor, funkční oblečení

Sponzorované odkazy

Módní řetězce se stále více snaží uspokojit nároky svých zákazníků a obhájit svou konkurence schopnost na trhu. Spodní prádlo už je běžnou součástí nabídky větších módních řetězců a postupně se dostává i na sportovní oblečení. Životní styl se pod vlivem tlaku otočil směrem ke sportu. Každý milovník módy si potrpí na hezké oblečení a doplňky i u sportovní aktivity. Je tedy logické, že se objevují speciálně vytvořené kolekce u primárně nesportovních značek. Velký boom sportovního oblečení začíná v tomto měsíci v prodejnách značky H&M.

Oficiální webové stránky nás sice v prvních chvílích vítají výprodejovými akcemi, ale když blíže pátráme po tom, co je nového, nepřehlédneme sportovní kolekci. Výběr je hned z několika sekcí: go athletic, go bodymind, go running a go outdoor.

Go athletic – funkční sportovní oblečení

Řada Go athletic má zajistit maximální pohodlí při sportovní činnosti, zaměřené na funkčnost a design. Nepromokavé legíny nebo prodyšná sportovní podprsenka? Navíc ve velmi zajímavém módním provedení. Kdo řekl, že sportovní oblečení, nemůže být zároveň inspirací. Pokud se sami sobě líbíme a cítíme se dobře, pak nám i samotný sport půjde lépe. Jestli se navléknete do otrhaných tepláků a pak jen celou dobu doufáte, že vás nikdo nepotká, vysněné sportovní výsledky se jen tak nedostaví. Dámy sáhnou po funkčních legínách, pánové si jistě oblíbí pohodlné šortky.

Go bodymind – cvičme jógu!

Pro příznivce meditačních cviků, jógy či pilatek, připravilo H&M oblečení, které se nám dokonale přizpůsobí. Získáme pocit, jako bychom cvičili bez jakýchkoliv překážek. Zachovány jsou opět všechny nezbytné atributy funkčnosti.

Go running – běh ráno a večer

Sportovní oblečení H&M je lehké, vzdušné, ale zároveň dobře izoluje teplo (zejména trika a speciální nátělníky). Navíc je mnohé toto oblečení reflexní, a tak můžete běhat i za šera.

Go outdoor

Poslední kategorie mluví sama za sebe, tedy zajímate –li se alespoň částečně o outdoorové sporty. Oblečení zaměřené i na extrémnější podmínky a nevlídnosti počasí.

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu