H&M nás láká na dovolenou ve své kolekci Sunny Getaways

H&M nás láká na dovolenou ve své kolekci Sunny Getaways

19. ledna 2014,

Sponzorované odkazy

Poslední dobou vám píši jen o samých jarních a letních tématech a jinak tomu nebude ani dnes. Ano, uhádli jste, nemůžu se léta, sluníčka a tepla dočkat. Ona nás sice ta letošní zima zatím docela šetří, ale slunečních paprsků si celí zakuklení v zimních kabátech taky moc neužijeme. Sluneční paprsky a v něm obsažený vitamin D jsou prostě potřeba, jelikož nám mimojiné také zajišťují dobrou náladu, a tak pokud máte možnost, určitě si vyjeďte někam do teplých krajin ještě v zimě, tak, jak nás na to láká dovolenková kolekce od H&M. Pokud takové štěstí nemáte, tak se aspoň pokochejte tím, co budete moct nosit v létě.

K dovolené patří neodmyslitelně šaty, a to nejlépe ty dlouhé a rozevláté na romantické procházky po pláži při západu slunce, anebo prostě jen na stylovou večeři či drink ve dvou. Exotická destinace si žádá i exotický potisk, proto kolekci Sunny Getaway (tedy Únik za sluncem) vévodí na šatech i jiných částech oděvu tropické květiny a plody a zářivé barvy. Samozřejmě nesmí chybet ani zvířecí potisk, a to konkrétně ten zebří či leopardí. Základem každého šatníku na dovolené jsou pak i různá tílka, ty H&M připřavila lehoučká a s jemnými ramínky nebo můžete dát přednost dnes již klasickým „háemkovským“ tube topům. Na pláž si pak můžete obléci přes plavky pohodlné jersey šaty. H&M myslelo i na doplňky. Černé semišové sandály na podpatku s ozdobným řemínkem kolem kotníku jsou naprosto skvostné. Kolekce obsahuje také kabelky, a to jak černé, tak i například jednu v hadím potisku v kombinaci barev modré a červené. Na dovolené většinou dáváme přednost menším a lehčím šperkům a H&M to ví, proto je většina bižuterie úplně jednoduchá, pouze pozlacená, aby podtrhla naše nově získané opálení.

Kolekce Sunny Getaway má samozřejmě i pánskou část a kampaň pro ni nafotil božský Sean O'Pry. Jedná se především o plavky a stylové košile s krátkými rukávy a chino šortky.

No, tak kolekci na dovolenou od H&M jsme si představili, teď už jen se na nějakou vydat, že?

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu