Žlutá - barva sezóny jaro 2014!

Žlutá - barva sezóny jaro 2014!

21. ledna 2014, trendy, H&M, Lindex, cardigan, lodičky, oversize kabát, žlutá, jaro 2014, léto 2014

Sponzorované odkazy

Je všude! A aby ne! Jaro, na které se můžeme, zatím po vydařené zimě, těšit, je plné barev. Vše rozkvétá a zelená se. Žlutá barva je jednou z oblíbených barev naší rozmanité přírody, a abychom do ní skvěle zapadli, naše oblečení, obuv a módní doplňky musí jít ruku v ruce s ní. Žlutá barva všech odstínů od nazelenalé limetkové až po svítivě neonovou září ve většině obchodech s módními kousky.

​Žlutá se už projevila na Paris fashion weekLondon fashion week.​ Představili ji módní značky a návrháři jako jsou Rachel Roy, Prada, Damir Doma, Versace, Christian Siriano či Ralph Lauren. Ale nemusíte si nutně kupovat kousky od těchto značek a návrhářů, aby jste byli trendy. I řada dostupných značek letos na jaře přichází se zbožím v barvě žluté!

Tak například módní značka H&M. Na celou kolekci jaro/ léto 2014 si ještě budeme muset pár dní počkat a v průběhu sezóny se zajisté objeví ještě další trendy kousky, ale už teď je tu malá nabídka. V in žluté barvě nám H&M nabízí oversize kabátek/parker a vzdušnou halenku. Oba kousky se na jaro skvěle hodí. Žlutý kabátek využijeme hned ze začátku jara, když ještě nebývá takové teplo jako na konci, jelikož červen patří v posledních letech k těm nejteplejším a nejvydařenějším měsícům v roce. Šiknout se bude i při jarních večerech a nocích. Halenka je pak víceúčelová záležitost. V kombinaci s bílým sáčkem a černými kalhoty, tak jak nám ji H&M prezentuje, vypadá dokonale.

Ani značka Lindex nezůstává pozadu. Ve své jarní kolekci, která je v těchto dnech teprve v začátcích, má žlutý pletený cardigan, který je podle mého názoru skvělou volbou. Sláva cardiganů ještě nekončí a určitě o nich ještě uslyšíme. Na jaro jsou tím nejlepším kouskem. Univerzální. Pro všechny typy postav, do většiny společností a míst. Když je teplo, oblečeme si pod něj jen lehké tílko či tričko, ale když je naopak zima, cardigan svetr proměníme v lehčí bundičku.

Není to ale jen o oblečení. Jak jsem zmiňovala na začátku, žlutá barva je všude. Do žluté se můžete třeba i obout. Svítivé botičky jsou na noze k nepřehlédnutí. Mají skvělou výhodu! Dokáží z nudného a strohého outfitu vytvořit umělecké dílo. Je potřeba se nebát! Obléci se do černé a obout žluté lodičky? Ten pohled na vás bude lahodit každému oku.

Aby byl výsledek úplný, nesmí se zapomenout na kabelku. Taková žlutá taška dodá celkovému vzhledu šmrnc stejně tak jako žluté boty. Dá se spojit i obojí najednou. Každá z nás přeci ví, že boty se kombinují s kabelkou a naopak.

Zdroje: www.polyvore.com www.hm.com www.lindex.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, kabelky, letní boty, lodičky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu