Kolekci New Yorker Amisu jaro 2014 ovládla černo-bílá kombinace!

Kolekci New Yorker Amisu jaro 2014 ovládla černo-bílá kombinace!

20. ledna 2014, New Yorker, Amisu, New Yorker Amisu, kolekce, jaro 2014, dámská kolekce, dívčí kolekce, trendy 2014, New Yorker jaro

Sponzorované odkazy

Jaro je sice zatím v nedohlednu, ale udělat si již teď přehled o tom, jaké trendy nás letos čekají, a jaké kousky bychom si rády do své skříně pořídily, rozhodně není od věci. S novými kolekcemi pro jaro 2014 přišla už i zvláště u mladých lidí velmi oblíbená a cenově dostupná značka New Yorker. Dnes si představíme kolekci Amisu, která je určená pro dívky a ženy, které mají rády nové módní tendence kombinované s lehkou elegancí.

Jak už jsme si mohly všimnou v dalších kolekcích běžně dostupných i luxusních značek, stejně jako v zimě je i nadále velmi oblíbenou barvou černá. Záplava výrazných tónů se nekoná ani v kolekci New Yorker Amisu. Černou zde doprovází bílá a vytváří tak spolu oblíbenou a nestárnoucí kombinaci. Tyto dva tóny hrají v kolekci Amisu pro jaro 2014 jednoznač­ně prim.

Při pohledu na kolekci New Yorker Amisu vám zřejmě neunikne, že motorkářský styl oslovil návrháře i letos. Bez kožené bundičky se nejspíš na jaře 2014 neobejdete stejně jako bez sytě černých, nejlépe také kožených, skinny kalhot či legín. V tomto materiálu se objevují samozřejmě i sukně, preferovanou délkou je mini.

Jaké další trendy nám kolekce New Yorker Amisu jaro 2014 ukázala? Na bundičkách a kalhotách se objevují trendy černo-bílé proužky. Opticky prodlužují postavu, takže pokud vás příroda o pár centimetrů „obrala“, pruhované kalhoty by vám je mohly, alespoň opticky, zase přidat.

Jak je zmíněno výše, nechybí ani elegantnější kousky. K těm patří například bílé šaty zdobené peplum kanýrkem, nebo černé vzorované šaty s průsvitnou části ve výstřihu. Průsvitné materiály jsou použity například i u svetru v kolekci Amisu. Působí velmi svůdně, ale zároveň neodhalují až moc, ideální třeba na návštěvu baru.

Dalším trendem, které můžeme pozorovat, jsou trička a mikiny s jednoduchými nápisy nebo velkými malbami. Jak vidíte, dají se zkombinovat s kalhotami i sukní!

Zdroj: www.newyorker.de

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu