Valentýnské perly z klenotnictví Halada

Valentýnské perly z klenotnictví Halada

22. ledna 2014, perly Mikimoto, perly Halada, perlové náušnicé, přívěsek perla, náhrdelník z perel

Sponzorované odkazy

Tajemství perel v sobě nese mystické kouzlo. Snad proto se staly nedílnou součástí šperkovnice téměř každé ženy i dívky. Pojí se s nimi neobvyklé množství pověstí, které ústí u samotné Kleopatry. Ať se jedná o pravdivé příběhy nebo fikce, jedno je jisté – perly se staly symbolem lásky a pravidelně se objevují jako součást valentýnských dár­ků.

Klenotnictví Halada se pyšní exkluzivitou svých produktů se zaměřením na maximální luxus a kvalitu. Uvedení kolekce perel značky Mikimoto jen tento fakt potvrzuje. Něžné perly zasazeny do bílého či žlutého 18ti karátového zlata zdobí brilianty a svým jednoduchým designem jen podtrhují odvěkou nadčasovost.

Neprávem se občas domníváme, že perly patří do sbírky pouze vysoce postaveným dámám nebo ženám vyššího věku. Takto decentní šperk nepotřebuje žádné složité outfity a zároveň není určen pouze k večerním róbám. Perlové náušnice ladně doplní model složený z džínů a rozevláté košile, náhrdelník z perel vkusně ozdobí jednoduchý svetřík a prstýnek? Ten se bude překrásně vyjímat na ruce každé ženy.

Romantické šperky Mikimoto vás uchvátí na první pohled. Jsou univerzálním doplňkem a kouzelným dárkem. Svátek zamilovaných se blíží každým dnem. Necháte se, pánové, inspirovat? Darovat perlu, je jako darovat část svého srdce. Potrpíte si na jednoduchost? Pak si prohlédněte řetízek a perlové náušnice Morning Dew. Jejich půvab ukrytý právě v jednoduchosti je dech beroucí.

Doporučuji také zaměřit svou pozornost na řetízek s přívěskem Starry Sky. Shluk pěti Akoya perel tvoří decentní přívěsek, který ovšem zaujme pozornost na dálku. Brilianty a 18 –ti karátové bílé zlato jen dotvářejí krásu perel.

Šperky z perel Mikimoto jsou výhradně v prodeji pouze ve zlatnictví Halada. Neváhejte a potěšte svou milovanou polovičku unikátním dárkem.

Zdroj: www.halada.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu