Lednový lookbook Mango znovu přesvědčí o kráse jednoduchosti

Lednový lookbook Mango znovu přesvědčí o kráse jednoduchosti

24. ledna 2014, Mango, Mango lookbook, dámská kolekce Mango, lookbook leden, leden 2014, zima 2014

Sponzorované odkazy

Pokud byste čekali v lednovém lookbooku značky Mango pro rok 2014 přemíru kožichů, huňatých svetrů a zimních doplňků, jak je tomu u spousty jiných značek, čeká vás překvapení. Elegantní tmavě modrý trenčkot, lehké a vzdušné halenky a hlavně krátké i delší plisované sukně. Že to není přesně podle diktátu zimní módy? To přece vůbec nevadí! I když se v zimě rádi choulíme do hřejivých svetrů, nezaškodí občas vyrazit ven v něčem jiném. A lookbook Mango pro leden 2014 vám poradí, jak na to se stylem!

Co naopak v lednovém lookbooku Manga typicky zimní je, je volba barev. Oblečení je většinou zbarveno do krásných tónů bílé, šedé a modré, které se nejen skvěle doplňují a kombinují, ale dokáží vytvořit zajímavé dvojice i s jinými odstíny. Tmavě modrý trenčkot a karamelově hnědé džíny spolu ladí skvěle, stejně jako košile ve stejném odstínu a kalhoty v půlnoční modři. Dalšími tóny, kterými nový lookbook vyhrává, je výrazná královsky modrá, sněhově bílá, nebo šedivá.

Už na první pohled působí kolekce jednoduchým dojmem, který podtrhává eleganci a vynikají tak drobná zdobení, jako jsou kanýrky na rukávech nebo nabírání u kalhot. Jednotlivé kousky tak nabízejí volnou ruku při jejich kombinování i výběru, kam v nich vyrazit. Hodí se jak do práce, tak i třeba do divadla nebo kavárny.

Důležitou roli hrají v lookbooku značky Mango pro leden 2014 již zmíněné plisované sukně. Tyto sukně s nádechem retra možná řada z nás obléká na jaře či v létě s velkou oblibou, a jak vidíte, není nutné se jich vzdávat ani v zimě. Nosí se v délce mini i pod kolena – rozhodnout se můžete třeba podle aktuálního stavu počasí. K nim stačí doplnit jednoduchý lehký svetřík nebo halenku a můžete vyrazit v neotřelém zimním looku!

V lednovém lookbooku Manga nechybí ani doplňky. Zamilovat se můžete do prostorné hnědé kabelky, oversize psaníčka nebo nádherných sandálků na klínku.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu