Kde koupit plesové boty?

Kde koupit plesové boty?

30. ledna 2014, plesové boty, lodičky, společenská obuv, levné společenské boty

Sponzorované odkazy

Plesová sezóna se stále točí ve vysokých otáčkách a pomalu se začíná blížit do svého finále. Kolik párů střevíců jste letos, dámy, protancovaly? Možná ani jeden a teprve se na nákupy společenské obuvi chystáte, možná vášnivě vybíráte další pár do sbírky. Pojďme si prohlédnout nabídku plesových bot pro tuto sezónu.

Říkejme si, co chceme, ale my ženy dáváme přednost vizuálnímu dojmu nad samotnou praktičností obuvi. Obzvláště, pokud se jedná o lodičky či sandálky, které mají vykukovat pod okrajem večerních šatů. Nevhodně zvolené boty dokážou ve vteřině pokazit celkový look. Dle trendů se nadále nosí metalické barvy a punkové detaily. Cvočky na patách se staly jedním z hitů sezónu. Troufnete si v nich na ples? Pak jen opatrně na dlouhé šaty, sázkou na jistotu je kratší provedení, ať se díky modernímu outfiru nedostanete spíše do trapné situace.

Lodičký v metalických odstínech a boty zdobené cvočky prodává na příklad Deichmann. Milou pozorností jsou slevy, které v současné době probíhají. Máte tak jedinečnou šanci pořídit si levné plesové boty. Součástí výprodejové akce jsou i jiné extravagantní modely lodiček a společenských sandálků. Co takhle vyzkoušet smyslné červené lodičky s krajkou?

Pozadu nezůstává ani slavný Baťa či Humanic. V rámci nových kolekcí sice nabízejí draží kožené lodičky či originální modely, ale slevy na starší kolekci společenské obuvi nemohou také vynechat. Při výběru je vhodné zamyslet se i na praktičností využití. Lodičky nemusíte nosit dlouhé roky a hledat tak nesmrtelné modely, které budou odolné vůči všem vnějším vlivům, ale zohlednit funkčnost obuvi je velmi důležité. Plesy jsou dlouhé a správná dáma bosky netancuje. Takové společenské události si chceme užít a ne protrpět. Proto dobře zvažme výšku a šířku podpatku. Zaměřit se můžeme i na sklon boty a šířku v oblasti palce.

Plesová sezóna přináší na obchodí pulty poměrně širokou nabídku společenských lodiček. Stačí si jen vybrat.

Zdroj: www.humanic.net , www.deichmann.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu