Trika à la dres a nejen s čísly

Trika à la dres a nejen s čísly

2. února 2014, triko, dres, triko s čísly, oversize

Sponzorované odkazy

Sportovní móda je velmi nadčasová a na jaře opět zavelí. Trika s čísly a sportovním motivem à la dresy budou znovu trendy. Nosí se oversized velikosti a kombinujte se skinny kalhotami nebo legínami, pokud se nebojíte mixovat a troufnete si, vyzkoušejte je obléci k sukni, obujte tenisky (jako to posledně předvedl také Chanel) a trendy outfit je na světě.

Co se týče barev bude to letos hodně pestré. Na výběr máte hned z mnoha možností. Prvním trendem sezóny je kombinace bílé a černé. Outfit můžete ozvláštnit například zlatými doplňky. Skvěle také vypadají rudě nalíčené rty.

Krom čísel se na trikách nosí i nápisy a loga sportovních týmů. Velmi trendy bude také květovaný potisk. Ovšem zde se raději vyvarujte overprintů. Dalším barevným trendem budou pastelové barvy – především fialová, růžová a modrá. S nimi na jaře – až se trochu oteplí – rozkvetete. Sluší navíc blondýnkám i brunetkám. K takhle sportovnímu outfitu se hodí nejlépe přirozený look – dbejte na přirozený ‚nahý‘ make up, umyté a upravené vlasy a nehty. Dresy vynosíte především ve svém volném čase na procházky nebo do města. Studentky je jistě rády obléknou do školy, jelikož s batohem na zádech tvoří vynikající dvojku. Inspirujte se univerzitním stylem studentů v Americe. Tam dokonce tyhle dresy (a také bundy) nosí jako dress code – školní uniformu. Velkou výhodou této módy je, že je velmi pohodlná a nadčasová. Potisky čísel a písmen noste na zádech nebo na přední straně, popřípadě na rukávu. Z doplňků doporučujeme masivní náhrdelníky ‚řetězy‘, nápadné prsteny (nebo více kusů na každém prstu), sportovní hodinky, batoh, kšiltovku nebo čepici. Pokud jste v módě sběhlejší, vyzkoušejte k dresu obout boty na podpatku. Nebojte se kombinovat sportovní streetovou módu s elegancí. Má to šmrnc!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu