Neuvěřitelný výběr - boty jaro 2014 od značky CCC!

Neuvěřitelný výběr - boty jaro 2014 od značky CCC!

12. února 2014, CCC, dámská obuv, jaro 2014, jarní obuv, baleríny, balerínky, lodičky, kozačky, jarní kozačky, tenisky, kotníková obuv, polobotky, trendy obuv, plátěná obuv, boty na podpatku

Sponzorované odkazy

Obuvnická značka CCC, která se v České republice těší velké oblibě a to především díky svému více než dostačujícímu výběru produktů, ale také díky svým příznivým cenám, už má pro své stálé i nové zákaznice připravenou kolekci dámských jarních bot pro sezónu 2014. Návrhy bot mě zaujaly tak jako pokaždé. Nikdy mě nezklamou a myslím si, nebo spíš doufám, že je mezi námi víc takových žen, které nedají na boty od CCC dopustit. A hlavně prodejny CCC! To je pastva pro oči. Nikdy nevím, kam dřív kouknout a všechno okolo mě bych si chtěla odnést domů. To je podle mého názoru ten správný přístup.

Prvním adeptem na správné jarní boty pro dámy jsou jednoznačně balerínky. Konečně! Po dlouhé zimě do nich můžeme skočit. Je pravda, že nám musí vyjít počasí, jelikož v oblíbeném jarním deštivém počasí to balerínám moc nesluší. CCC své baleríny pojala klasicky a možná mnohé z vás ani nepřekvapí, ale ani neurazí.

Také lodičky zde mají své zastoupení. Ženy milující chůzi na podpatcích si zde přijdou na své. Lodičky jsou připravené s mašličkami, bez špičky, na platformě či s přezkou. Projevují se na nich snad veškeré možné motivy. Hodí se jak do společnosti, tak i na běžné nošení.

Velice hezké kousky čítají také polobotky. Možná vás někoho iritují a připomínají vám obuv vašich babiček, ale věřte nebo ne, z tohoto druhu obuvi se dá vytvořit něco dokonalého, co vaší noze padne jako ulité. Polobotky se dají nosit k šatům, sukním, kalhotám i k šortkám. To je například jejich úžasná vlastnost. Jsou flexibilní a hodí se do každé společnosti.

Takzvané tenisky a plátěné boty CCC mi hned vykouzlily úsměv na tváři. Jsou tak barevné! Dámy, tak takhle se vítá jaro! S puntíky, hvězdičkami, proužky, druky, cvoky, řetízky, čísla,… Až vám z toho jde hlava kolem!

Avšak úplně nejvíc mě nadchly kotníčkové boty CCC. Přesně tento typ obuvi bude letošní jaro 2014 velmi trendy. Lehká bota na šněrování či pouze s postranním zipem. Příjemné na nošení a hlavně skvěle vypadající na noze.

A úplně nakonec jsou tu kozačky. Možná si říkáte, že na kozačky už je na jaře celkem teplo, ale tady se jedná o jarní kozačky. Nejsou už tak teplé jako ty zimní, nejsou doplněny hřejivým kožíškem a hlavně jsou vyráběné z prodyšného materiálu, tudíž se vám v nich noha nezapotí.

Zdroje: www.ccc.eu

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, kozačky, lodičky a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu