Jarní lookbook Pimkie vidí jaro černobíle

Jarní lookbook Pimkie vidí jaro černobíle

11. února 2014, Pimkie, kolekce jaro 2014, jaro 2014, lookbook, trendy 2014, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Mezi stále oblíbenější oděvní značky se řadí i francouzská Pimkie. Každou sezónu oslňuje svěžími, mladistvými a trendy kolekcemi, ve kterých se mísí různé módní styly. Pro letošní jaro to u značky Pimkie vyhrála především elegance a ženskost doplněná o příměs všudypřítomného grunge stylu. A možná budete také překvapené, jak perfektně může křivák z falešné kůže přehozený přes jemný květinový top vypadat. Necháte se také těmito módními tendencemi na jaře 2014 zlákat?

Volbou barev se Pimkie řadí do dlouhého zástupu značek, které vidí letošní jaro víceméně černobíle. Na těchto dvou nadčasových a nestárnoucích barvách opravdu celá kolekce stojí, sem tam je pak oživují jen růžová a šedá. Šťávu pak jarní kolekci Pimkie dodává oblíbený a něžný květinový potisk.

Ani použité materiály nijak nepřekvapí, a od kolekcí ostatních značek se téměř neliší. Prim i na jaře zkrátka hrají falešná kůže a denim. Sexy vzhled pak dodávají oblíbené průsvitné materiály použité zejména na košilích.

Odpůrce z džínsů čouhajících kalhotek nebo holých zad nejspíš potěší vysoké pasy, které v lookbooku Pimkie pro jaro 2014 můžeme vidět poměrně hojně. A to jak u riflí, tak i denimových šortek, které si určitě už v jarním šatníku zaslouží své místo.

Zřejmě už nemá smysl zmiňovat, že k letošním must-have kouskům patří bundičky na zip z falešné kůže a v závěsu za nimi jsou pak bundičky denimové. Pojďme se raději podívat na kousky, které jsou trochu nevšední. Pozornost přitahuje určitě pastelově růžový oversize kabát v minimalistickém stylu. Nevšedně pak působí denimové „lacláče“ v černé barvě, kterým dokázali návrháři vnuknout i za pomoci průsvitné bílé košile a černých lodiček velmi stylový vzhled.

Každý outfit pak ještě o třídu výš vyzdvihují zajímavě volené doplňky v čele s kabelkami a psaníčky v tmavých barvách kombinovaných s výraznou modrou. Nechybí ani boty. Zde si můžete vybrat mezi kotníčkovými botkami na podpatku a klasickou v podobě černých lodiček.

Zdroj: www.pimkie.fr

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu