Pro nastávající maminky - Těhotenská móda jaro 2014

Pro nastávající maminky - Těhotenská móda jaro 2014

16. února 2014, těhotenská móda, těhotenské oblečení, maternity, květinové vzory, jaro 2014, riflovina

Sponzorované odkazy

Ani jedno z nejkrásnějších období v životě žen se neobejde bez problémů. I když se jedná o méně závažný problém, problém to je. Řeč je o těhotenské módě. Upřímně, mnoho specializovaných obchodů s dobrým výběrem těhotenské módy není, a když už takový naleznete, nejde zrovna o levnou záležitost. Těhotné ženy pak tento problém řeší tak, že si kupují o jedno až tři čísla větší oblečení. A to není to nejideálnější řešení. Věřte nebo ne i dostupné módní značky mají svou mini kolekci těhotenské módy a letos na jaře přicházejí s novými trendy kolekcemi. Můžete být tedy in a ještě ke všemu v oblečení, které vám sedne.

H&M

Jednou z takových značek, která má na skladě těhotenskou módu, je H&M. Tato značka je svou módou pro nastávající maminky proslulá a má mnoho stálých zákaznic. Je to jednak pro to, že se jedná o dostupnou značku s levnými produkty. H&M nabízí ,,těhulkám" veškerý sortiment oblečení od strečových kalhot a legín po blůzy a topy. Dokonce i noční košilky a spodní prádlo. Můžete si být jisté, že těhotenské oblečení H&M pro jaro 2014 jde s dobou, a proto se zde objevují trendy květinové vzory či riflovina.

Next

A co říkáte na módní značku Next? Vytříbená móda, která se líbí snad všem ženám, má pro těhotné též připravenou maternity (těhotenskou, mateřskou) kolekci. Mezi kolekcemi Next pro těhotné a ne-těhotné ženy není vůbec žádný rozdíl, a pokud by modelky maternity wear neměly zakulacená bříška, tak by jste to ani nepoznali. V těhotenské kolekci Next se uplatňují klasické jarní květinové vzory a také vzory geometrické, které rafinovaně zakrývají vypouklé bříško. Každá šťastná maminka bude mít z tohoto výběru radost.

Asos

A pokud jste si nedokázaly vybrat mezi oblečením H&M a Next, tak internetový obchod Asos vám určitě zlepší náladu. Těhotenskému oblečení zde nestojí v cestě vůbec nic, a ještě ke všemu je poštovné do všech světových zemí zadarmo! Vybírat můžete ze všeho. Veškeré barvy, střihy a druhy oblečení. Postačí k tomu jen základy angličtiny nebo dobrý česko-anglický slovník. Pak už jen hurá na nákupy!

Zdroje: www.hm.com www.asos.com www.next.co.uk

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu