Francouzská móda na jaro - Pimkie jaro 2014

Francouzská móda na jaro - Pimkie jaro 2014

16. února 2014, Pimkie, pimkie jaro 2014, francouzská móda

Sponzorované odkazy

Pimkie představuje pravidelně kolekce plné trendů sršící svou živelností a na první pohled. Nebojí se netradičních kombinací a nabízí širokou škálu modelů od office outfitů až po ležérní volnočasové oblečení. Navíc tyto dva zdánlivě odlišné styly v nové kolekci rafinovaně propojuje a na tomto základě vznikl opravdu inspirující lookbook, který nás může naučit lehce kombinovat kousky z našeho šatníku.

I já sama někdy beznadějně pátrám v poličkách skříně a snažím se najít tu nejlepší kombinaci. Postupně jsem se ovšem naučila, že přehnaná snaha škodí. Také to, jak může být efektivní spojit protikladné styly a pomocí kontrastu docílit nové vizáže. Oceňuji hravost jarní kolekce Pimkie, uchopení aktuálních trendů podle svého vlastního pohledu a také pohrávání si s kontrasty.

Délka sukně těsně pod kolena, je vnímaná jako vhodná především pro starší dámy, nebo celkově vzato ženy, které nosí byznys módu. Možná po prohlédnutí nabídky značky Pimkie, pozměníte názor, stejně jako já. Květované provedení sukní, kombinace s teniskami, zvláštní kontrastní harmonie protikladných prvků.

Oblíbené jsou toto léto dresy a koženkové kraťasy – ano, trendy rozhodně nesmí u Pimkie chybět.

Začátek jarních dní vítá velká skupina značek v čele s koženkovými či přímo koženými kalhotami. Doplněny jsou zejména u vzdušné průhledné košile. Tím se opět dostáváme k jisté formě kontrastu, tentokrát zejména rozdílu materiálů.

Pimkie dokáže někdy až šokovat rozmanitou nabídkou zboží. Vedle stojanu s kostýmky a halenkami nedbale vykukují pulty s bavlněnými tričky s motivy z kreslených filmů a kostkované košile.

Francouzská značka Pimkie se sice velice výrazně drží módních trendů, ale i v jarní sezóně si zachovává svůj vnitřní jedinečný styl.

Zdroj: www.pimkie.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu