Lindex Extended - stylová kolekce na každý den

Lindex Extended - stylová kolekce na každý den

14. února 2014, Lindex jaro, Lindex extended, nová kolekce Lindex

Sponzorované odkazy

Při pohledu na novou kolekci Lindex Extended mne napadá výstižný pojem – světový. Nová kolekce se dere kupředu s jedinečnou vizí zaujmout a nabídnout něco zcela „extra.“ Oblečení a doplňky, které se nelesknou jen na obálce časopisu, a které nepatří jen do hledáčku reklamních kampaní. Stylové a trendy kousky patří do ulic, na pracoviště i do kaváren. Možná někdy zatoužíme vypadat jako hvězda z červeného koberce a jindy se zase ostýcháme obléci výraznější model. Lindex našel ve své nové kolekci příjemnou cestu, kde se setkávají vysoce módní modely vhodné ovšem i na běžné nošení.

Kdo zná Lindex dobře ví, že se značka snaží nabídnout cenově dostupné zboží v odpovídající kvalitě. Mnohé si zde oblíbili klasické kalhoty, spodní prádlo a punčochové zboží nebo oblečení pro děti. Na druhou stranu se v každé kolekci vždy najde pár trendových kousků.

Lindex Extanded naleznete na online eshopu a prodávat se bude pouze ve vybraných prodejnách (na příklad v Norsku, Švédsku nebo Rusku). První kolekce Extanded v sobě ukrývá pouze deset kousků vystavěných na jednoduchém barevném schématu – černá, bílá, šedá. Outfity jsou na první pohled jednoduché, ale vždy překvapí originálním detailem, a to zejména střihu.

Úchvatné jsou výrazné doplňy, které se stávají dominantním prvek a i přesto, že se jedná o výrazný doplněk společenský, dokážu si je bez problému představit k džínám a tílku.

Snaha nabídnout módní trendy pro běžné nošení a vykouzlit z nesmělé ženy sebevědomou dámu, která se cítí dobře ve svém oblečení. Snad i takto by se dala popsat nová kolekce Lindex Extanded. Dobře se obléknout není složité a obléci se stylově a moderně také ne. V tomto směru nabízí nová kolekce absolutní svobodu. Velmi efektně vypadají volná trika s velkými průstřihy na zádech.

Lindex Extanded vnese módnost do našich šatníků i duší a možná opět oživí ulice měst.

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu