Lesklé metalické odstíny a retro styl - Boty Högl jaro/léto 2014

Lesklé metalické odstíny a retro styl - Boty Högl jaro/léto 2014

20. února 2014, Högl, jaro/léto 2014, sandály, balerínky, tenisky, baleríny, lodičky, retro, metalické tóny, 60. léta, dámská obuv, kožená obuv

Sponzorované odkazy

Obuvnická značka Högl, která má své kořeny v sousedním Rakousku, má již více jak sedmdesátiletou tradici. Boty, které vyrábí, spojují cit pro současné trendy a maximální pohodlí při nošení. Díky těmto dvěma přednostem, si již získaly neskutečné množství zákaznic na celém světě. Značka Högl totiž distribuuje své výrobky do více jak čtyřiceti zemí světa a to i do takových jako je například Kazachstán, Island a tak dále.

Tak jako každou sezónu, tak i tu letošní jarní/letní pro rok 2014 si rakouská značka Högl připravila pro své stálé zákaznice, ale nejen pro ně, krásnou kolekci roztomilých botiček, které potěší oko i nožku každé ženy. Všechny si přijdou na své, jelikož nabídka je široká – od klasických lodiček, balerínek, mokasín, sandálů, polobotek až k teniskám. Důležitá je u značky Högl především lehká a flexibilní podrážka, která zaručí pohodlné nošení v průběhu celého dne.

V první řadě se nám v kolekci značky Högl jaro/léto 2014 ukážou botičky v pestrých i formálních tónech a několik originálních kousků v jemných a lesklých metalických odstínech. Kolekce je charakteristická užitím jednoduchých vzorů a materiálů – především kvalitní kůže, jenž dodává botám moderní městský vzhled. Pro milovnice bohatého zdobení jsou ideální lodičky či letní boty doplněné o lesklé prvky, které dodají třpyt společenskému i každodennímu outfitu.

Druhou stranu mince představuje retro klasika, které je už po dlouhá léta osvědčeným módním trendem. Zde se bude jednat o šedesátá léta, která jsou známá jako nejrevolučnější období v historii módy dvacátého století. Tato kolekce vyznačuje použitím výrazných barevných kombinací a lesklých materiálů. Hlavní roli zde hrají originální sandály a lodičky na nízkém podpatku, které jsou vhodné ke každé formální i neformální příležitosti. Zde značka Högl zaručuje pohodlné nošení po celý den, jelikož ví, že jarní a letní sezóna přímo vybízí k dlouhým procházkám a času tráveném venku za teplého počasí.

Zdroje: www.hoegl.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu