Rozmanitá jarní kolekce v podání značky Reserved

Rozmanitá jarní kolekce v podání značky Reserved

22. února 2014, Reserved, dámské oblečení, Reserved jaro 2014, jaro 2014, jarní kolekce, dámská kolekce, trendy jaro 2014

Sponzorované odkazy

Stejně jako je jaro rozmanité svými barvami, je neméně rozmanitá i nová kolekce značky Reserved. A kdo by neměl rád možnost širokého výběru? Když vás neoslovil jeden trend jara 2014, můžete si u Reservedu vybrat ze spousty jiných. A kromě toho, že tu nechybí hlavní hity nové sezóny, se můžete těšit na oblečení podtrhující jemnou ženskost a eleganci. Kolekce Reserved pro jaro 2014 zkrátka patří k těm velmi povedeným a není tedy důvod se na ni nepodívat pěkně zblízka.

Pokud se vám stejně jako mně zdálo nadměrné užívání černobílé kombinace ve většině jarních kolekcí poněkud jednotvárné až nudné, budete zřejmě Reservedem potěšeni. Nešetří se zde barvami ani nejrůznějšími potisky a vzory, a skvěle tak působí kolekce jako celek, i její jednotlivé kousky. Je libo se obléci do puntíků, kostek, květin, nebo třeba hadí kůže? Kolekce Reserved dokáže vaše módní choutky skvěle uspokojit!

Začneme popořádku, a to kabáty a bundami. Zde nás žádné velké překvapení nečeká, naopak se Reserved drží oblíbených kousků nové sezóny – džínových bundiček a kožených rukávů. Pokud jste přes zimu vsázela na hřejivou parku, můžete si dopřát i její jarní variantu. Úžasně pak vypadá kabát zdobený aztéckými vzory.

K jaru patří i lehké svetříky. Ty od Reservedu zdobí převážně nejrůznější nápisy, proužky a srdíčka v mnoha provedeních. Své místo si našly i naprosto jednoduché svetříky v jedné barvě, vedou ty neutrální.

Naprosto nepřehlédnutelně působí v kolekci mikiny. Nápisy, symboly, květinové vzory a samozřejmě čísla jsou tím, co je činí zajímavými. Pokud máte pocit, že mikina se hodí jen k riflím, Reserved vás rychle vyvede z omylu. Obléci je totiž můžete stejně i ke koženým legínám, kraťáskům nebo i tylové sukni. Hlavní je nebát se vyzkoušet něco nového a originálního!

K jaru neodmyslitelně patří i sukně a šaty, které mají v zimě možná trochu menší oblibu, avšak s teplejším počasím přichází jejich pravý čas. Jak je vidět, letos se neobejdete bez sukně z umělé kůže. Reserved si oblíbilo i sukně do áčka a pouzdrové sukně podtrhující ženské křivky. U šatů vede jednoduchá elegance a spíše tmavší odstíny šedé a černé.

Zdroj: www.reserved.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu