Nová kolekce Mohito vsází na černo-bílou klasiku

Nová kolekce Mohito vsází na černo-bílou klasiku

23. února 2014, nová kolekce Mohito, Mohito SS14, trendy 2014

Sponzorované odkazy

Obchody Mohito lákají v nové kolekci na tolik oblíbenou kombinaci sportovního a elegantního stylu. Mohito nehledá žádné výrazné inovace ani se extrémně nezaměřuje na trendy. Ač se značka drží aktuálních trendů, zachovává si současně svůj styl. Nová kolekce se vyznačuje nepřehlédnutelným zařazením bílé a černé barvy. Střihy se drží spíš jednoduchosti a stále se vsází na kombinace různých materiálů.

Černá a bílá jako základ šatníku

Tyto dvě barvy jsou již řadu let považovány za stálice našich skříní a šatníků. Bílá vévodí převážně letním dnům a černá je královnou barev přes celý rok. Možná jsme se omezili až příliš na využívání pouze dvou základních barev. Rozmanitost výběru je přitom tak široká a může mít vliv na každý z našich dnů. Kdo tvrdí, že se neobléká podle nálady, si neuvědomuje, jak barvy souzní s naší povahou i každodenním rozpoložením. Jak nás naladí kolekce Mohito jaro/léto 2014?

Využití černé barvy se objevuje v kontrastech nebo naopak dostává prostor „celočerná“ kombinace outfitu. Bílou barvu nejlépe dozdobí zlatá, která bude dominovat v nejedné kolekci světoznámých značek. Mne nadchnuly dámské boty na širokém podpatku zdobené zlatými pásky. Perfektně doplní jakýkoliv outfit, ať už jednobarevný nebo kombinovaný z více barev.

Střihy v nové kolekci Mohito

Začněme u sukní. Trendy velí oživit skládané sukně do „áčka“ i sukně s vyšším pasem. Navíc se mezi top kousky sezóny dostávají také pouzdrové sukně těsně pod kolena – a tak nesmí žádné z nich v nové kolekci Mohito chybět.

Stále si můžeme také užívat kalhoty se sníženým sedem. A opět půjde zejména o střihy kombinující sportovní a elegantní styl.

Na závěr se podíváme na šaty. Ano, ty budou opravdu mini s nejrůznějšími detaily a průstřihy. Na druhou stranu, proč ne. Využít můžeme nabídky legín a úzkých kalhot. Třeba se nám z některých podaří vykouzlit sexy top na večer.

Zdroj: www.mohito.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu